DRAMA : DARKO LAZIĆ HITNO OPERISAN Noćna drama u bolnici zbog unutrašnjeg krvarenja

Pevač Darko Lazić hitno je operisan sinoć zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja koje mu je otežavalo disanje, saznaje nezvanično “Blic”.

Loading...

Drama u zemunskoj bolnici, u kojoj Lazić leži već 12 dana posle saobraćajne nezgode koju je jedva preživeo, počela je iznova da se odvija u nedelju u sumrak.

Lazić se požalio da ne može da diše, pa su mu lekari snimili pluća i videli zloslutnu senku na levom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost. Porodica je obaveštena da operacija mora hitno da se obavi.

Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok senke koja je Darku Laziću otežavala disanje. Iz pluća su izvučene čak dve litre krvi!

Zdravstveno stanje Darka Lazića je sada poboljšano, a lekari su celu noć pratili stanje pluća. Kako “Blic” saznaje, danas u prepodnevnim satima hirurzi će doneti odluku da li je potrebna još jedna punkcija.

Darko Lazić je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Lazić bi sutradan trebalo da bude podvrnut operaciji kuka i butne kosti, koje su u nesreći pretrpele izuzetno teške povrede.

Foto: Printscreen/Premijera
Izvor: Blic.rs

Loading...