DNEVNI HOROSKOP za 05.11.

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan.

Ovan
Imate previše obaveza. Zato je bitno da se bolje organizujete. Danas Vam je posao na prvom mestu.

Loading...

Bik
Potrudite se da se posvetite više saradnji sa kolegama. Nije dobar dan za neku veću kupovinu, danas je dan za štednju. Moguć je problem sa imunitetom, uzimajte vitamine.

Blizanci
Previše ste osetljivi i ne možete da podnesete kritiku. Kupite neku stvar za sebe koju odavno planirate da kupite. Budite diskretniji, pazite kome se poveravate. Bavite se sportom

Rak
Nervozni ste. Nemojte imati previše poverenja u ljude. Ne otvarajte se lako. Proverite da li se platili račune na vreme.

Lav
Pomalo ste napeti što sve ne ide kako ste zamislili nego se stvari dešavaju sporije nego inače. Danas je odličan dan za kupovinu. Priliv novca je očekivan. Izdvojite više vremena za relaksaciju.

Devica
Nemojte da radite previše stvari u isto vreme. Potreban Vam je fokus i odredite prioritete. Nervozni ste jer ne može sve da bude kako ste zamislili. Bićete zadovoljni uspehom na poslu.

Vaga
Moguće su nove prilike za napredak na radnom mestu. Neka osoba koja nije iz Vašeg mesta može biti od velike pomoći. Ako idete na neki put, pazite na ključeve, novac i dokumenta, moguć je gubitak svega. Nervozni ste i raspoloženje drugih previše utiče na Vas.

Škorpija
Strastveni ste danas. Skloni ste raspravama. Nemate dovoljno energije za sve obaveze koje ste isplanirali. Brinite više o sebi.

Strelac
Danas uživajte u hrani koja Vam prija. Vreme je da se odmorite. Ako čekate neki novac, možete dobiti vesti u vezi sa tim.

Jarac
Odlično se osećate danas. Gledajte više sebe i završavajte ono što je Vama na prvom mestu. Sve Vam ide od ruke. Moguća je glavobolja, ali odmorite makar posle posla.

Vodolija
Napeti ste. Zato ste i usporeniji nego inače. Najbolje bi bilo da danas ništa ne započinjete. Brinite više o sebi, o svom zdravlju.

Ribe
Danas je dan kada bi bilo dobro da se vidite sa starim prijateljima. Završite započete obaveze. Pazite na rokove koje imate, budite temeljniji na poslu. Tako ćete osigurati da ne dođe do gubitka novca.

Foto: Printscreen
Izvor :(Skandalozno.rs/Izvor: astrolog Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

Loading...