KRISTINA ĆE DA ODLEPI: U pakao „Zadruge“ VRAĆA se i ON! Dolazi da raskrinka SVE LAŽI Kije Kockar! ŠOK (FOTO)

U drugoje sezoni se još uvek prepričavaju scene i dogodovštine iz „Zadruge 1“, pa je tako procurila informacija da se sledeće nedelje pod krov Bele kuće vraća i Filip Đukić, zvani Magični zbog situacije koju je imao u toaletu sa Kijom Kockar.

Loading...

Izgleda da će misterija koja se odigrala u WC-u konačno da bude obelodanjena, i nema sumnje da gledaoci jedva čekaju da čuju pojedinosti Filipovog boravka u hotelu sa Kijom.

Na društvenim mrežama je pokrenuta ova tema, što je izazvalo pravi bum te se ne sumnja da će i njegov povratak izazvati isto!

– Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, Magični sledeće nedelje ulazi u „Zadrugu 2“. Cilj produkcije je da navuče Kockarku da uđe bez honorara, pošto svi znaju da se beznadežno navukla na njegovu alatku – piše u jednom od komentara, za koji se smatra da je malo suvišan.

Kakav je vaš stav po pitanju Filipovog povratka u rijaliti? Da li mislite da će ovo uzdrmati Kiju Kockar, ili Đukić ne ulazi tim povodom? Sve što vam se mota po glavi, slobodno nam pišite u komentarima.

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...