BRUTALNE OPTUŽBE! „Spavala sa mnom kako bi..“ Nakon NAPADA Mc Damira, Stanija ispričala SUROVU istinu! (VIDEO)

Mc Damiro koji je napustio Zadrugu kao diskvalifikovani učesnik, odlučio je da progovori o svom učešću u ovom rijalitiju. On je pre ulaska u Zadrugu bio jedan od favorita prema našoj anketi, ali se njegovo učešće završilo neplanirano.

Loading...

On kaže da se tokom celog svog učešća osećao veoma nepeto i ugorženo od strane drugih zadugara koji su ga kako kaže i fizički maltretirali.

Ipak, posebno je izdvojio odnos sa Vladimirom Tomovićem, koji mu je navodno često pretio kako ne bi odao tajnu koju je znao o njegovoj tadašnjoj devojci Staniji Dobrojević.

– Mnoge stvari narod ne zna. Prošle godine ona je spavala sa mnom kako bi mogla da učestvuje u mom spotu. Na taj način je obezbedila učešće u mom spotu, a Vladimir nije želeo da se to zna, pa mi je pretio da je ne pominjem jer će kao biti problem kada budem izlazio – rekao je Damiro ekskluzivno za Srbiju Danas.

– Ja njemu nisam kriv što se njegova devojka prodala za jedan spot – zaključio je Damiro.


MC DAMIRO

U nastavku pročitajte i saopštenje njenog Pr tima.

Reč je o spotu za pesmu „Sve te to loži“, koja je objavljena prošle godine, a u nastavku pogledajte spot.

Kako bismo saznali istinu Stanija Dobrojević ima da kaže o tome, kontaktirali smo njen PR tim koji nam je objasnio šta se desilo.

– Zbog neistina koje je Mc Damiro izneo u vecerasnjoj emisiji prinudjena sam da kazem istinu. On se javio Stanijinom timu za saradnju. Ponudio je pesmu i spot i bilo mu je od velike vaznosti i znacaja da upravo sa njom snimi duet, za uzvrat trazio je da maksimalno bude zastupljen u medijima zajedno sa Stanijom,da gostuje u emisijama sa njom i da ga ona sto vise promovise na svojim drustvenim mrezama. S obzirom da je Stanija tada bila na pocetku muzicke karijere, nama kao timu je bila interesantna pesma, pa smo pristali na taj vid saradnje – kažu njeni saradnici.

– Damiro,Staniji nije nista platio kako on navodi,vec je ona zapravo njemu ucinila kako bi dobio reklamu koju je i zeleo. Takodje oni nisu imali zakazane nikakve zajednicke nastupe,niti imaju istog menadzera,trebali su samo jednom da se pojave zajedno u Tuzli u jednoj diskoteci,gde su Damiru naplatili kartu za ulaz jer nisu znali ni ko je on, i te noci nisu nastupili zajedno. Takodje Stanijina pesma Sveta Marija, nalazi se na you tube kanalu,i nije uklonjena zbog nikakvog duga, niti zbog placenih pregleda kako je on rekao – navodi se u saopštenju.

– Imali smo prilike i van rijalitija da vidimo Damira i da cujemo sta prica u alkoholisanom stanju, kao sto je to i veceras uradio, pa njegova navodjenja i ne uzimamo za ozbiljno, ali zbog javnosti i ljudi koji vole i postuju Staniju zelimo da pojasnimo neke stvari. A njegav karakter nam je svima poznat jos iz Zadruge1,kada je nakon 24h preskocio ogradu, takodje moramo i da napomenemo da se upravo tada kada je usao u rijaliti predstavio kao Damiro koji ima duet sa Stanijom – zaključuju iz Pr tima Stanije Dobrojević.

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...