Era se šokantnom izjavom oglasio povodom snimka na kojem onaniše, a koji je poslao devojčici (17): Ja se toga ne sećam!

– Nemam ja pojma, verujte. Ja nemam pojma kako je to došlo do nje, ničeg se ne sećam – kaže Ojdanić

Loading...

Era – levo, je deo iz snimka na kojem se vidi pevačev lik, Foto: Telegraf
Era Ojdanić (70) nedavno je maloletnoj devojčici od 17 godina poslao eksplicitni snimak na kojem onaniše, a na kojem se jasno čuje kako izgovara niz gadosti, dok se kasnije vidi i njegovo lice.

Povodom snimka koji posedujemo pozvali smo pevača koji nam je prvo rekao da „on nema ništa s tim“, potom je rekao da mu je telefon nedavno bio na servisu i da ga je neko možda zloupotrebio, a onda je rekao da to možda i postoji, ali da se on ne seća da je tako nešto ikada snimio!

– To je takva neka montaža i ta čuda, to je ludilo, majke mi! – prvo nam je rekao Era.

Nakon što smo mu rekli da se jasno čuje njegov glas i da mu se vidi lice, Era je rekao:

– Sve je moguće, ja ne znam sad… Davao sam telefon, bio je na servisu, ali ja se ne sećam da sam taj klip imao u galeriji. To je to – rekao je.

Na naše pitanje da li se seća da je snimio takav sadržaj, rekao je:

– Uopšte se ne sećam! Nemam pojma. Uopšte se ne sećam toga. Sve mi se čini da je to neka montaža. U svakom slučaju, boli me uvo!

Kada smo rekli da je snimak nastao nedavno, Ojdanić je ponovo prokomentarisao da nema ništa sa tim i da se ne seća. Međutim, kada smo spomenuli naše saznanje da je eksplicitni video poslao devojčici od 17 godina, Era je rekao da to, navodno, siguno nije učinio.

– Nemam ja pojma, verujte. Ja nemam pojma kako je to došlo do nje, ničeg se ne sećam – rekao je.

Na naše pitanje da li je imao kontakt sa devojkama mlađim od 18 godina, oštro je reagovao.

– Ne, ma kakvi! To nemoj da me pitate… Ja vodim računa o tome, ja sam čovek koji nikada ne želi da dotakne zakon ni slučajno, pogotovo kad su u pitanju maloletnice i tako dalje. To nikako! – objasnio je Ojdanić.

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...