DARKO SE PREVIŠE ZNOJI I MNOGO TRESE: Zbog apstinencijalne KRIZE, Lazića će VEZATI za krevet! Doktori donose odluku za 48 sati

Darko Lazić nalazi se u stanju apstinencijalne krize i to je trenutno najveći problem koji znatno usporava pevačev oporavak.

Loading...

„Darko je u suštini stabilno. Sve je urađeno kako treba, mislim na operacije, međutim, postoji veliki problem, a to je njegova prošlost. Darko ozbiljno krizira od droge i to je trenutno veliki problem. Previše se znoji, bukvalno „izbacuje“ graške znoja i mnogo se trese“, kaže dobro upućen izvor.

Kako objašnjava, to je razlog zbog kojeg lekari ne smeju Darka da stave na noge, da pokuša da se osloni na jednu zdravu nogu i da proba da šeta uz pomoć štaka ili hodalice. Sreća u nesreći je ta što ne pokazuje dozu agresivnosti, ali zbog krize u kojoj je ne može da se digne iz kreveta, a morao bi što pre zbog rebara koja treba da zarastu.

Izvor je otkio i da li je konsultovan neko od lekara za bolesti zavisnosti.

„Svakako da je to u planu ukoliko se situacija ne poboljša. Ukoliko se u narednih 48 sati ne stabilizuje, postoji šansa da ili bude vezan za krevet ili da dobije lek koji se daje u tečnom stanju, što je jedna vrsta veštačke kome, kako bi bio miran“, rekao je izvor.

Darkov otac je u petak popodne imao razgovor sa direktorom KBC Zemun na ovu temu i roditelj je potvrdio da porodica zna za Darkov problem sa narkoticima.

Podsetimo, Darku je u sredu, 7. novembra, uspešno operisana butna kost i ugrađen veštački kuk, a operacija je trajala sedam sati. Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću 23. oktobra i od tada se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Zemun.

Foto: Printscreen
Izvor: Kurir.rs/Telegraf

Loading...