GAGI, DOĐIII! HOĆU DA SPAVAM SA TOBOM! Zadrugarka priznala: Želi Luninog tatu! „Udaću se za njega!“

Suzana Perović Blondi ušla je sinoć u rijaliti „Zadruga“ i smesta unela tenziju, ali i popravila raspoloženje pojedinim zadrugarima. Njeno prisustvo je i te kako prijalo njenom sinu Savi i Luni Đogani koja je oduševljena Suzaninom pozitivnom energijom. Njih troje i David Dragojević sedeli su i ćaskali u dvorišt kada je Blondi priznala da obožava Luninog oca, Gagija Đoganija.

Loading...

– Gagi, dođi, molim te. Ti i ja ćemo samo da spavamo, ja volim da spavam. Meni je zapisano da se udam za Gagija. Ja ću da se udam za Gagija. Gagi, dođi, bre. Ja i Gagi idemo u Dubai. Anabela dođe, mi joj damo ključ od stana. Gagi i ja šetamo. Živimo zajedno – pričala je Blondi, dok se Luna konstantno smejala i odobravala ono što je nova ukućanka pričala.

Da li je Blondi ovo rekla u šali ili bi zaista to uradila da je u mogućnosti, ostaje nam da saznamo. Sve u svemu, prema Luninoj reakciji se čini da ona ovo odobrava. Blondi je priznala da je Gagi najlepši čovek na svetu za nju, ali Luni nije želela da otkrije gde ga je upoznala da li u studiju, ili su se poznavali ranije.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u sledećim klipovima:

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...