NEKA IZNESE SAV PRLJAV VEŠ! Sloba Radanović o Luni: sreli smo se, znao sam da će joj biti JOŠ TEŽE!

Ljubavni trougao između Lune Đogani, Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića i dalje izaziva veliku pometnju u javnosti, a mlada blogerka je kao učesnica u novoj sezoni „Zadruge“ još pod utiscima zbog celokupne situacije koja joj je, prema njenim rečima, promenila život iz korena.

Loading...

Iako je na Luninu i Slobinu vezu stavljena tačka odmah nakon što su napustili Zadrugu, Đoganijeva ne krije da još gaji osećanja prema njemu i da joj je teško da preboli raskid. Kako je u razgovorima sa svojim cimerima često isticala da Radanović nije bio iskren po pitanju njegovih izjava vezanih za nju, blogerka je priznala da je Kristina Kockar ipak bila u pravu za sve što je o svom bivšem suprugu rekla.

Slobodan je za portal Pink.rs prokomentarisao ove navode, pa je ispričao i kako je došlo do susreta pre nego što je Luna ponovo ušla u rijaliti.

– Sad neka se njih dve sprijatelje, slobodno… Ja sam rekao da smo se mi videli, ona je inicirala to viđanje, a ne ja. Ja nju nisam smarao, ja sam joj objasnio gde da se nađemo. Ona je bila sa drugaricom pre nego što je ušla i to je to. A te gluposti da sam ja nju smarao, nigde veze. Ja nisam to tražio, jer sam znao da će joj biti još teže – rekao je Radanović, koji je bio vidno iznerviran.

Poznato je da je pevač u prethodnoj sezoni proveo skoro deset meseci sa njom, a sada kada ima priliku da je posmatra iz drugog ugla i nije imao pohvale na njen račun. Pošto je Luna pretila da će izneti sav prljav veš o njemu čim joj je neko od ukućana preneo da je on uplovio u vezu sa novom devojkom, Sloba je ovom prilikom otkrio pravu istinu.

– Mislim da previše lično shvata neke stvari, upala je u tu kolotečinu, a to može da joj donese samo loše. Neka iznese sav prljav veš, slobodno. Mada, ja više volim kad ga iznosim sam. Gledao sam kad su joj preneli da imam devojku i ona je u to, naravno, poverovala, ali nemam je – rekao je Sloba.

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...