PALA TUŽBA – BIĆE PAPRENO! Raša uzima 350.000 dinara od Ivana: JADAN potez… NIKADA mu neću platiti!

Još jedna tužba stigla je u vilu „Parova“, a ovog puta je upućena Ivanu Marinkoviću, bivšem mužu naše pevačice Goce Tržan.

Loading...

Naime, Ivan je već nekoliko puta dobio tužbu od bivše žene, a sada ga je je Radomir Novaković, pevačicin sadašnji suprug, tužio zbog povreda ugleda i časti, ali i iznošenja neistina o Goci.

Ukoliko Marinković izgubi spor, moraće da plati 350.000 dinara, kao i sudske troškove. Kako Ivan nije bio na adresi jer boravi u rijalitiju, tužba je stigla u vilu „Parova“, a on se nije mnogo potresao kada mu je pročitano šta ga očekuje.

– Ja sam nezaposlen i sud me uvek oslobodi sudskih troškova. Znaš kad će on da dobije te pare? Pa nikada u životu! – smejao se Marinković i dodao da ne plaća alimentaciju, a kamoli sudske troškove.

Ivanu nije bilo jasno zašto je tek sada dobio tužbu, te je pokušao da se seti šta je toliko ružno govorio o Raši da bi mu povredio čast i ugled.

– O njemu nisam mnogo pričao, jer čoveka ne znam najbolje, nisam ni pričao sa njima nikada duže od pet minuta. Jedino što sam sigurno rekao jeste da on ne može da ima decu, ali to su stvari koje su poznate javnosti i o tome se pisalo u medijima. Oni su stalno pričali o tom detetu, a svi su znali da Raša ne može da ima decu, čak su išli i u Kinu, kao da ga leče, ali ništ od toga nije bilo.

Ne mislim da su to uvrede, a najgore od svega mi je što su na sva usta godinama pričali o usvajanju deteta i to nisu uradili. To je jadan potez. – rekao je Ivan i ostao pri svojoj priči da ne razume zašto ga je Gocin suprug tužio.

Foto:Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...