ŠOOOK, PRETUČENA ZADRUGARKA? Marija Ana ponižena: ISTUKLI je u sali punoj ljudi… Reagovala POLICIJA?

Učesnica prve sezone rijaliti programa „Zadruga“, pevačica Marija Ana Smiljanić, negde je i zapamćena po svojoj vrlo privlačnoj spoljašnosti, te nema sumnje kad se kaže da svojim atraktivnim izgledom privlači pažnju gde god da se pojavi. Proteklih meseci ne drži je mesto, sudeći prema njenim svakodnevnim objavama na društvenim mrežama, ova zadrugarka živi život na točkovima.

Loading...

S obzirom da je Smiljanićeva imala vrlo često nastupe u jednom prestoničkom klubu, mnogi su primetili da se pevačica tamo više ne pojavljauje a kako pišu mediji, postoji opravdan razlog zašto je to tako.

Pre samo nekoliko dana, ekipa Portala Pink.rs je stupila u kontakt sa izvorom bliskim Smiljanićevoj, a koji je otkrio da je gazda kluba u kojem je redovno nastupala fizički nasrnuo na nju pred svima, što je ona odmah prijavila policiji.

View this post on Instagram

😉

A post shared by Marija Ana (@marija_ana_smiljanic) on

– Ono što sam video jeste da je jedan od gostiju oteo njen mikrofon dok je pevala, onda je ona sišla sa bine i žalila se gazdi. U jednom trenutku, pred svima je počeo da je udara, nakon čega je Marija Ana odmah napustila klub, verovatno je otišla u policijsku stanicu. Bilo je strašno i baš veliko poniženje za nju – rekao je izvor koji je bio prisutan u tom trenutku, a koji je insistirao da ostane anoniman.

Foto : Printscreen
Izvor : Srbijadanas.com

Loading...