DOKLE VISE?! JOŠ JEDNA DEVOJKA UMRLA OD DROGE: Narko-dileri SEJU SMRT po Srbiji!

Devojka stara 25 godina nađena mrtva na klupi u beogradskom parku, najverovatnije od prevelike doze narkotika

Loading...

Droga je odnela još jedan mladi život! Devojka stara 25 godina pronađena je danas mrtva u jednom beogradskom parku, a kako saznajemo, pretpostavlja se da je neposredno pre smrti uzela veću dozu narkotika. Nesrećna devojka je šesta žrtva narkotika u Srbiji od juna.

Podsetimo, prošle nedelje je Sofija Siljanoski (15) iz Aranđelovca na kućnoj žurki uzela ekstazi, nakon konzumiranja doživela je moždani udar, a četiri dana kasnije je preminula.

Došla iz Šapca

Telo nesrećne devojke pronađeno je juče oko 14 časova pored klupe na uglu Tiršove i Pasterove ulice, ekipa Hitne pomoći pokušala je reanimaciju, ali nažalost, devojka nije davala znake života.

Kako Kurir nezvanično saznaje, reč je o devojci koja se nedavno s porodicom iz Šapca preselila u Beograd.

– Navodno stanuje sa porodicom u blizini parka u kom je njeno telo i pronađeno. Porodica nesrećne devojke se tokom uviđaja zatekla u parku. Pogrebnici su vrlo brzo odneli telo, koje je prebačeno na obdukciju – navodi naš izvor i dodaje da je nesrećna devojka navodno i ranije koristila narkotike.

HRONOLOGIJA

Mladi žrtve narkotika

17. jun – Jovan Paunović (17) preminuo je na VMA nakon što je uneo u sebe smrtonosnu količinu droge ekstazi

20. jun – Nemanja Šafarik (18) umro je u stanu u Bačkoj Palanci, veruje se da je umro od predoziranja

24. jun – Marija Marković (17) iz Kragujevca, učenica Politehničke škole, umrla u stanu svog druga u Šumaricama zbog prekomerne doze sintetičke droge

5. jul – Mirjana Milić (21) umrla u jednom stanu posle žurke u centru Beograda, pre smrti na Fejsbuku priznala da je koristila ekstazi

7. novembar – Sofija Siljanoski (15) iz Aranđelovca preminula je na VMA, prethodno je na kućnoj žurki uzela tabletu ekstazija

Droga je samo smrt

Kurir je letos pokrenuo akciju „Droga je samo smrt“, što je rezultiralo formiranjem Vladine komisije za borbu protiv narkomanije u školama. Još tada je Kurir upozoravao da se na srpskim ulicama pojavio novi, mnogo jači ekstazi iz Kine čija samo jedan tableta može da izazove smrt. Pored toga, stručnjaci su upozorili da su se pojavile i nove sintetičke droge koje su izuzetno opasne.

Foto: Pixabay.com
Izvor: Kurir.rs

Loading...