NADAM SE DA NEĆU UPROPASTITI SINA: Ognjen Amidžić nikad iskrenije o braku, malom Matiji i svom POSLU!

Ognjen Amidžić otkriva je koja je tajna njegovog braka, priča o sinu Matiji i koga bi voleo da ugosti u svojoj emisiji, a do sada nije imao priliku.

Loading...

Amiđžić je u srećnom braku sa Danijelom Dimitrovskom već šest godina i imaju sina Matiju. Poznati par godinama uspešno izbegava skandale i uživa u ljubavi, a voditelj tvrdi da je jedina tajna u razgovoru.

„Poenta je da o svemu pričaš. Bukvalno o svemu, i kad valja i kad ne valja. Što na umu to na drumu, i to je to“, ističe Amidžić i dodaje da je pored skladnog braka najviše ponosan na sina Matiju:

„Realno, najviše sam ponosan na svoje dete, na Matiju. Što ima sad pet godina i što je zdrav i normalan, hvala bogu. Pokazuje znake visoke inteligencije, deluje mi da je dobro dete. Sad bez zezanja, malo se šalim, ali stvarno mi deluje da je dobro dete, nadam se da to neću upropastiti do puberteta.“

Kako se i Danijela i Ognjen bave javnim poslom, nije isključeno da bi i sin mogao da krene njihovim stopama.

„Mislim da nema problem, voli da privlači pažnju. Voli da glumata, ima tu energiju, nema frku od novog prostora, lako se uklapa. Evo sad je bio na ekskurziji sa vrtićem tri dana, mislim da se nas nije ni setio, samostalan je, uklapa se i mislim da bi mogao to da radi. Ali videćemo“, ističe ponosni tata.

View this post on Instagram

😁❤

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) on

Ognjen ne krije da su pojedine ličnosti odbile da gostuju u njegovoj emisiji.

„Bilo je slučajeva nekih odbijanja, ali to je bilo zbog nekih sporova i možda nekih neraščišćenih računa koji su se dešavali i koji se ne tiču, naravno, mene“, kaže Amidžić i otkriva koga bi voleo da ugosti, a do sada nije imao priliku:

„Voleo bih da ugostim nekog od fudbalera koje nisam imao prilike do sada. Neke od ovih koji igraju u stranim klubovima i koji su uspeli napolju, koji su meni zanimljivi kao likovi. Mimo Kolarova, koji mi je bio gost, to su u ovom trenutku Nemanja Matić, Luka Milivojević, Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović. Na primer, njih nisam ugostio, a pričam o nekih realnim gostovanjima.“

Kako kroz svoju emisiju uglavnom postavlja škakljiva pitanja, objasnio je da li postoji neko pitanje na koje on nikada ne bi dao odgovor.

„Na svako pitanje možeš da daš odgovor. To je samo do tebe. Ne postoji glupo pitanje, postoji glup odgovor“, kaže voditelj.

Foto: Jutjub

Foto: Printscreen
Izvor: Kurir.rs

Loading...