Fatalna Sofija Vergara se USUDILA na NAJRIZIČNIJI modni POTEZ

Usudite se da iskopirate ovaj stajling – bićete oduševljeni.

Loading...

Fatalna Sofija Vergara otkako se pojavila na javnoj sceni pleni neverovatnom energijom i harizmom, a njenim širokom osmehom sve razoružava.

Talentovana glumica iz Kolumbije, trenutno drži titulu najplaćenije glumice na svetu, impresivno zaradivši čak 43 miliona dolara u 2020. godini. Ova 48-godišnja glumica bila je i sudija u popularnom takmičenju „America’s Got Talent„.

„Forbs“ ističe da je Sofija Vergara gotovo dvostruko privlačnija u poređenju sa bilo kojom drugom slavnom ličnošću. Njen uspeh i finansijska nezavisnost predstavljaju primer inspiracije za mnoge, a dokazuje da su talent i posvećenost ključni faktori za ostvarenje uspeha u svetu zabave.

Ona je danas fotografisana u Los Anđelesu gde je došla zbog poslovnog sastanka, ali ni manje ni više nego u stalingu koji mnogi modni znalci smatraju najrizičnijim.

Naime, ona je od glave do pete bila u teksasu.

Iako važi za jednu od najrizičnijih kombinacija, ako pratite nekoliko pravila, u teksasu od glave do pete možete da izgledate fenomenalno, a odličan primer za to je upravo Sofija.

Inače, da podsetimo, Sofijin život prepun je tragedija. Pošto potiče iz bogate porodice u Barankilji, glumičin stariji brat Rafael ubijen je 1998. prilikom neuspelog pokušaja otmice. Vergara je u 28. godini doživela još jednu traumu: operisala je rak štitne žlezde. Srećom, on se kasnije u potpunosti povukao. A onda je njen mlađi brat Hulio deportovan iz Amerike u Kolumbiju, jer je ušao najpre u svet alkohola, a onda i narkotika, onih najtežih.

Sofija Vergara je bila udata za Džoa Gonzalesa od 1991. do 1993. Kao rezultat ove veze, sa samo 19 godina, glumica je dobila svog prvog sina Manola, koji je rođen 16. septembra 1992. godine. Nakon raskida sa Gonzalesom, sve svoje napore uložila je u glumu i brigu o malom dečaku kako mu nikada ne bi nedostajalo ništa što mu je potrebno.

Sofija i sad već bivši muž Džo našli su sreću posle teških trenutaka koje su prošli u životu. On je nekada bio alkoholičar, ali više od 20 godina ne pije. Nažalost i ako su mnogi tvrdili i mislili da je ovo idealan odnos, oni su se razišli, a Džo već sada ima novu devojku.

Source link

Loading...