Karleuša se brutalno OSVETILA Editi Aradinović nakon nedoslednosti

Na estradi nema mira…

Loading...

Jelena Karleuša oglasila se na društvenoj mreži Instagram nakon što je njena koleginica Edita Aradinović istakla kako albumi „Alfa“ i „Omega“ nisu njena šolja čaja.

Popularna pevačica objavila je snimak Edite, koja je bila gošća njene promocije za pomenute albume, na kom se jasno vidi i čuje kako hvali pojedine Jelenine pesme, no, na sinoćnoj promociji novog albuma Sanje Vučić, Aradinovićeva je „obrunla ploču“.

– Morala sam da dođem ovo da vidim. Definitivno najviše mi se dopada pesma „Mašala“. Prepoznajem se u pesmi „Rehabilitacija“, prelepa mi je pesma – istakla je Edita pred promociju „Alfe i Omege“ u Beogradu na vodi. Međutim, mlada pevačica je promenila stav prethodne noći.

– Album Jelene Karleuše nije moja šolja čaja – naglasila je Aradinovićeva.

JK nije mogla da prećuti ovaj „nesklad stava“.

Iskreno, budem nekad čak i tužna što su ljudi ovakvi… Ova devojka mi je bila simpatična, ali ona je jedna od bezbroj ovakvih sa javne scene koji se ponašaju ovako. Neko bi rekao da nije ni bitno šta npr. Edita ili bilo ko od njih kaže, već kako ću ja odgovoriti, jer mediji jedva čekaju da stave moje ime i odgovor zbog klikova. Ali taj trend, taj manir omalovažavanja Jelene Karleuše samo zbog marketinga i naslova uzeo je maha kao nikada do sada. Razumem ja da se najjači napadaju, ali ja sam ipak samo žena koja je umorna od borbe, od odbrane, od vraćanja udarca. Umorna sam – napisala je Karleuša uz pomenuti snimak.

Podsetimo, Jelena Karleuša je prva javna ličnost koja je ponudila pomoć Editi, kada se njena sestra Indira Indi Aradinović borila za život.

Source link

Loading...