Sofija Šašić progovorila o „AFERI“ sa Duškom Tošićem

Sofija Šašić, ćerka poznatog para, Željka Šašića i Sonje Vuksanović i pop diva Jelena Karleuša nekada su bile veoma bliske.

Loading...

Naime, Jelena i Sonja bile su drugarice, a Karleuša je, prema Sofijinim rečima, pomogla ćerki svoje drugarice da proslavi svoj brend garderobe.

Ja tu ženu izuzetno poštujem. Ona mi je jako pomogla. Bez preterivanja, kada se ona fotografisala u stvarima i objavila na „Instagramu“, moj brend je porastao 100% – rekla je ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović tokom gostovanja u jednom podkastu.

Ipak, ovaj bliski odnos narušio se, kada je pre godinu i po dana u medijima poput bombe odjeknula vest da se Sofija Šašić zabavlja sa mužem Jelene Karleuše, Duškom Tošićem.

– Bilo mi je katastrofa, kako da mi bude – rekla je Sofija da joj je to bio jedan od težih životnih perioda.

– Čule smo se i žao mi je što je ona bila u fazonu: „Ne znam ja da li je to istina„. To me je možda najviše pogodilo od svega što se ikada pisalo o meni, zato što su me spajali sa čovekom koji ima porodicu – iskreno je rekla u „Poster“ podkastu.

Sofija Šašić i Jelena Karleuša tada su na svoj prijateljski odnos stavili tačku, ali Sofija nikada nije prestala da gaji poštovanje prema pevačici i ženi koja joj je mnogo pomogla.

Source link

Loading...