U STRAHU: Roditelji Darka Lazića angažuju privatno OBEZBEĐENJE koje će čuvati pevača, a razlog je…?!

To će se desiti nakon što napusti intenzivnu negu?!

Loading...

Roditelji Darka Lazića, Branka i Milan su, u strahu da bi njihov sin usred apstinencijalne krize kroz koju prolazi mogao da digne ruku na sebe, rešili da angažuju osoub koje će ispred njegove bolničke sobe provoditi 24 sata dnevno, navodi „Alo!“.

– Milan i Branka su van sebe, svesni su činjenice da on ima ozbiljne krize zbog tronedeljne apstinencije, te su rešili da uzmu stvar u svoje ruke – govori za „Alo!“ navodno izvor blizak porodici Lazić i dodaje:

– Lazići su zbog čitave situacije koja se dešava njihovom sinu najpre razgovarali sa direktorom KBC Zemun i zatražili danonoćno čuvanje Darka. Izrazili su svoju zabrinutost da bi mu neko mogao doturiti nedozvoljene supstance, ali i da bi usred krize mogao sebi da oduzme život. Direktor je pokušao da ih umiri, objašnjavajući im da su oni ozbiljna institucija, te da je u svakom trenutku oko Darka medicinsko osoblje, ali i da je njihov zahtev nemoguć iz više razloga. Nemaju dovoljno resursa da bi neko od zaposlenih radio kao čuvar i obezbeđenje – rekao je izvor, a onda je porodica, kako oni navode, rešila da sami angažuju čuvara koji će brinuti o Darku i izveštavati roditelje o svim promenama.

DVE SRODNE DUŠE: Kuma Darka Lazića objavila NAJEMOTIVNIJU sliku – njih dvoje, nekada… Instagram u suzama!

View this post on Instagram

💤💤💤💤🎤🎤

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

– Njegova obaveza će biti, osim da čuva Darka i spreči nepoželjne posetioce da uđu u njegovu sobu, i da brine o tome da pevač sam sebi ne isključi aparate i ne poklekne u trenucima neizdržive boli, što fizičke, što psihičke – završava izvor za ove dnevne novine.

Pošto se Darko još uvek nalazi u životnoj opasnosti, zbog čega leži na odeljenju intenzivne nege, lično obezbeđenje koje će unajmiti porodica pevača još neće stupiti na svoju dužnost. Plan je da, kada bude izašao iz životne opasnosti i napustio ovo odeljenje, dobije dvadesetčetvoročasovno praćenje koje će finansirati roditelji i na neki način tako obezbediti životni mir.

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...