PONOVO ZAJEDNO?! Sloba sve češći GOST u Kijinom novom stanu, a EVO šta kažu komšije!

Novi momenti!

Loading...

Pobednica „Zadruge1“ Kristina Kija Kocakar, konačno se skućila i kupila sebi stan u elitnom delu Karaburme. Ovo naselje je puno luksuznih i novih zgrada, a Kija je odabrala stan na kraju jedne slepe ulice.

Ovde nema buke, a naselje je puno zelenila, vazduh je čistiji nego u gradu. Kijine nove komšije su u razgovoru sa novinarima Blica, otkrili da nisu stigli da upoznaju Kockarevu, ali da im nije promakao detalj da pevačicu često posećuje bivši suprug Sloba Radanović.

Starija gospođa koja živi u Kijinoj blizini kaže da je viđala Slobu, ali i Anu Korać kako posećuju Kockarevu.

– Dobra je komšinica, ne pravi buku. Uvek se kulturno javi i popriča kada se sretnemo – rekla je komšinica novinarima Blica.

Marija, Kijina komšinica koju su novinari sreli kaže da se Kija ne kreće puno po kraju.

– Kristina često nije kod kuće. Ugledam je nekad kada prođe autom u garažu, pa iz garaže ide u svoj stan. Sreli smo Slobu ovde u kraju, bio je kod nje sigurno. I posle svega što se priča, izgleda da su oni ostali u dobrim odnosima – kaže Kijina komšinica.

Postoje i oni koji ne vole Kockarevu, a jedna od susetki je to jasno stavila do znanja.

Foto: Jutjub

– Ne znam da li je tu, a i da jeste svejedno mi je. Nemam nameru da pročitam njenu knjigu. Meni ona nije poznata ličnost, a ni mojoj deci neće biti. Učim je nekim drugim vrednostima – poručila je komšinica koja je za ruku vodila decu.

Dok su se raspitivali po komšiluku, novinari su ugledali i nju. Bez šminke na licu i u kratkoj haljini se odvezla ka gradu, a po njoj se nikada ne bi reklo da je skoro imala intervenciju na dojci.

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...