NOVI SUKOB! Marinković POCEPAN I KRVAV! Đole totalno izgubio kontrolu! VILA NA NOGAMA SVI SE UDRUŽILI! (VIDEO)

Učesnik sedme sezone rijalitija „Parovi“ Đorđe Tomić je danas u toku emisije „Jutarnja kafica“ pokušao da objasni šta se dešavalo protekle noći.

Loading...

– Sinoć sam dobio ulogu voditelja i lepo sam se obraćao našim drugarima, a Ivan Marinković je ometao emisiju – rekao je takmičar.

A onda je Tomić nastavio da objašnjava situaciju u kojoj se zadesio.

– Nakon što je opomenut više puta, njegova lepša polovina je počela da odgovara na pitanja i onda je ustao i počeo da viče. Nakon toga je počeo da pleše sa Ljubicom Stankov i onda je došlo do žestoke svađe između njega i mene pa je dovelo do nekih stvari zbog kojih nisam ponosan!

Tomić je dodao da mu je dosta Marinkovićevih prozivki.

– Verovatno će svi skočiti na mene i on će glumeti žrtvu. On je najveći indijanac koji postoji!

Baki B3 je rekao da osuđuje Marinkovića i da je sprečio veću katastrofu u vili.

– On je inteligentan ali kada popije ne zna da stane sa provokacijama i kada mu se neko suprostavi glumi žrtvu – izjavio je Baki.

Nikola Lakić je rekao da se sve u životu vrati pa tako i Marinkoviću.

– On se zezao kada su mene prošle sezone maltretirali, ali evo sada mu se sve vratilo. Provocira, a kada neko krene na njega onda je ko p*****. On je okupio njih šest i svi provociraju, a kada mu ne budu trebali šutnuće ih sve – rekao je Nikola.

Vila je poprilično podeljena po pitanju ovog sukoba ali sve je šokiralo što je Ilijana Vagić stala na stranu Marinkovića.

– Što se tiče Marinkovića nas dvoje smo bili u jako lošim odnosima. Ja sam odlučila da spustim loptu iz svojih razloga. Ne mogu da tvrdim da naš odnos neće postati gori i da neće doći opet do sukoba – izjavila je Ilijana.

Učesnici smatraju da je Ilijana Vagić osoba „kako vetar duva“, odnosno da je ptica „preletačica“.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u naredna dva video snimka:

blob:https://www.dailymotion.com/11899cc9-9d15-4549-b0af-cad80b3bb0cd

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...