OTVORENO PISMO: Kuma Darka Lazića, Andreana Čekić, objavila TUŽNE VESTI – usledila lavina komentara na mrežama

Kuma Darka Lazića, pevačica Andreana Čekić, saopštila je na svom Fejsbuk profilu da se razvodi!

Loading...

Posle dve ipo godine braka i dugogodišnje veze sa Ivanom Miladinovićem, Andreana je objasnila zašto je do ovoga došlo…

– Kako javnosti objasniti da se razvodimo, a da smo prijatelji i kolege pre svega? Kaže Ivan „Uvek možemo reći da smo shvatili da umemo napraviti najbolju svadbu i da se sad komotno možemo razvesti!“. Da, okrenućemo to na „šalu“. Umetnici nikad nisu imali obične načine, u tome i jeste sreća – napisala je ona i dodala…

– Dragi prijatelji, mediji i saradnici… Ovim putem vas želim informisati, kao što to obično i uradim kada smatram da imam nešto važno da kažem. Ivan i ja imamo pre svega dugogodišnju profesionalnu saradnju, koja se neće prekidati zbog razvoda, jer oboje smo svesni da smo odličan „tim“ i da smo zajedno godinama gradili sve do čega smo danas stigli. Kad pogledamo oko sebe, oboje smo ponosni i srećni, a što je najbitnije – jedno drugom smo bili i ostajemo prijatelji, a to je najbolji oblik ljubavi. Odlučili smo da nećemo davati izjave. Ovo otvoreno pismo važi kao jedino javno saopštenje sa naše strane i zamoliću sve medije da to ispoštuju – završila je ona.

S obzirom da se nedavno desila i nesreća njenog kuma Darka, te da se i dalje bori za život, izgleda da ovo nikako nije Andreanina srećna godina.

Kako javnosti objasniti da se razvodimo, a da smo prijatelji i kolege pre svega? Kaže Ivan "Uvek možemo reći da smo…

Geplaatst door Andreana Cekic op Donderdag 15 november 2018

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...