KAZNA! Veliki Šef prekinuo prvu jutarnju kafu: Zadrugari sinoć izneli POVERLJIVE INFORMACIJE, zato… NEEE!

Zadrugari su iza sebe ostavili burnu noć u kojoj su gledali snimke najzanimljivijih dešavanja iz Bele kuće. Mnoge tajne su izašle na videlo, pa su ukućani do duboko u noć raspredali o novim saznanjima. Zbog toga ovog jutra nisu bili raspoloženi za buđenje, a retki od njih koji su ustali iz kreveta pili su jutarnju kafu u tišini.

Loading...

Jutarnju letargiju prekinuo je dolazak fitnes instruktora koji su se zaputili pravo u spavaću sobu da bi zadrugare podigli na noge.

– Dobro jutro. Hajde malo da se razbudimo i razgibamo napolju. Da znate kako je lepo vreme. Malo ćemo se danas igrati. Biće malo dinamičnije i zanimljivije – najavila je jedna od instruktorki.

Ukućani su nalazili razna opravdanja zbog čega ne bi trebalo da vežbaju. Mnogi su tvrdili da su bolesni, a Sale Tru je rekao da ne može da vežba jer mu je slomljeno srce pre sedam godina kada ga je ostavila devojka.

– Ovo nije razgibavanje, ovo je odmah s*ks – vikala je Jovana Tomić Matora zadihano i zasmejala svoje cimere.

Rada Vasić se nije najbolje snašla sa koracima rutine, pa je Zorica Marković našla način da joj najbolje dočara kako treba da se kreće.

Nema sumnje da e neki od zadrugara trenutno zabavljaju, dok je drugima ovo kazna, a kada ih stigne upala nakon ovoga što je Veliki Šef priredio nema sumnje da će ukućani biti nervozni.

Kako je sve izgledalo pogledajte ovde:

Foto: Printscreen
Izvor: Srbijadanas.com

Loading...