DNEVNI HOROSKOP za 17.11.

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Loading...

Ovan

Imate utisak da partner ne pokazuje osećanja. Popričajte o svemu što Vas muči. Odličan je dan za druženje i izlaske, pa ne odbijajte poziv za takve aktivnosti.

Bik

Komunikativni ste, pa ćete lako ostvariti svaku saradnju sa drugima. Moguć je neki iznenadni put. Bitno je da se ne opterećujete tuđim problemima.

Blizanci

Udovoljite partneru. Budite iskreni i recite mu kako možete da poboljšate odnos. Slobodni, skloni ste flertu i avanturama. Iskoristite šansu za napredak na poslu.

Rak

Nemojte misliti na sebe previše, ne zapostavljajte partnera jer niste dobro raspoloženi. Slobodni, dvoumite se sa kojom osobom da budete jer imate izbor i ne znate šta da radite. Što se posla tiče, posvetite se obavezama i ne odlažite ih.

Lav

Osećate se iscrpljeno. Imate potrebu da se osamite jer Vam smetaju drugi ljudi. Prijalo bi Vam da provedete više vremena sa partnerom.

Kida dušu: Poslušajte kako peva Sloboda Mićalović – VIDEO

Devica

Sve ide sporije nego što ste očekivali. Dobar je dan za završavanje obaveza, ne za započinjanje. Moguć je stres zbog posla, ali to ne prenosite na privatni život.

Vaga

Idite sa partnerom na neko novo mesto, posetite prijatelje. Ne zapostavljajte društveni život iako ste u vezi. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće novo poznanstvo.

Škorpija

Potrudite se da drugi ljudi budu zadovoljni Vašim radom. Budite temeljni, nemojte brzati sa odrađivanjem obaveza. Uradite samo šta morate, ne opterećujte se previše. Odmor Vam je potreban.

Strelac

Veoma ste komunikativni i odlično raspoloženi. Preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu koja će Vam privući pažnju. Moguć kraći put. Pazite gde ostavljate lične stvari, ključeve i dokumenta. Moguć je gubitak.

Jarac

Imate previše planova, premalo vremena. Organizujte se bolje na poslu. Veoma ste napeti i moguć je pad imuniteta. Unosite vitamine.

Vodolija

Partner ima osećaj kao da ga ignorišete i da ne želite bliskost. Ne zapostavljajte voljenu osobu zbog problema koje imate na poslu. Ipak, ako ste slobodni, posvetite vreme sebi, idite na masažu ili do frizera.

Ribe

Danas se nemojte premoriti. Nemate dovoljno elana za rad, pa zato odradite već isplanirano. Popodne provedite van kuće, sa prijateljima ili u šetnji.

Foto: Pixabay.com
Izvor:(Skandalozno.rs/: astrolog Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

Loading...