KATARINA GRUJIĆ U STRAHU DA VRANJEŠ NE OBJAVI I NJENE SNIMKE: Samo ih pusti i neće ti biti dobro!

Fudbaler Ognjen Vranješ preti pevačicama sa kojima je bio u šemi da će objaviti i njihove fotografije, kao što je to uradio sa slikama Jelene Karleuše.

Defanzivcu Anderlehta se osladila slava koju je stekao zbog ovog skandala, pa razmišlja da otkrije sa kojim je sve poznatim damama bio. Brojne zvezde su zbog ovoga u velikoj panici, a celu situaciju najteže podnosi Katarina Grujić, koja je svojevremeno i javno priznala da je bila u šemi sa oženjenim Vranješem.

Loading...

– Vranješ je bio u kombinaciji sa nekoliko poznatih pevačica. Od svih njih, za sada se saznalo samo za Kaću i Jelenu, međutim, on se snimao i sa mnogim drugim estradnim zvezdama. Ne znam kako mu je pošlo za rukom da svaku nagovori da se snimaju, ali sada u svom mobilnom ima bogatu kolekciju. Ako odluči da je obelodani, propašće još neki brakovi koji se na prvu loptu čine bajkovito – preneo je izvor.

Ognjenove bivše ljubavnice pokušavaju preko zajedničkih prijatelja da ubede fudbalera da drži jezik za zubima kako im ne bi upropastio život kao Karleuši.

– One pomno prate šta se dešava u ovoj aferi sa Karleušom i mole Boga da se i njima ne dogodi isto. Samo se jedna od njih osmelila i direktno je zvala Ognjena i molila ga da ne pušta njihove slike u javnost. Ostale su ga kontaktirale preko zajedničkih prijatelja. Najupornija je Kaća Grujić, koja je besna na Vranješa. Ona mu je poručila da će mu upropastiti život ako se bude igrao sa njom kao sa Karleušom – objašnjava naš sagovornik.

On dodaje da mu nije jasno zašto su sve one pale na bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine:

– Neverovatno mi je da je za kratko vreme uspeo da obrlati njih nekoliko. Kao da ih je omađijao. On sada gleda kako se one brinu, a on uživa u Belgiji, ide na treninge i samo posmatra šta mediji pišu. Sve ovo što se dogodilo zabavlja Ognjena.

 

Izvor: Kurir

Loading...