SUD DONEO ODLUKU: Severina će morati da plaća alimentaciju Milanu za sina, a CIFRA ĆE VAS IZNENADITI

Severina Kojić danas je izgubila bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kojeg ima iz nekadašnje veze sa Milanom Popovićem.

Naime, sudija Tea Golub donela je danas privremenu meru i odlučila u presudi da dete u budućnosti živi sa ocem, a ova mera stupa na snagu odmah.

Loading...

Severina će sina moći da viđa dva puta nedeljko popodne i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče. U pravnoj bici oko starateljstva za sina, Severina je izgubila spor s Milanom.

Kako saznajemo, Severina će po odluci suda Milanu Popoviću morati da plaća alimentaciju. Ovu informaciju povtvrdio nam je Milanov advokat Hrvoje Jukić.

– Da, po presudi treba plaćati izdržavanje. Sin bi od danas trebalo da bude sa ocem po privremenoj meri – kaže advokat Hrvoje Jukić.

Kako dalje saznajemo u pitanju je cifra od 161 evro.

Milan Popović se povodom celog slučaja oglasio za hrvatske medije:

– Što se tiče same presude, znate da to ne mogu da komentarišem. Ne smem da vam dam nikakve komentare. Mogu da vam kažem da ne postoji nikakav srpski pasoš i to je čista medijska provokacija kojom se insinuira da dete odvodim u Srbiju, a ja vam sada izjavljujem da dete ostaje u Zagrebu i nastavlja da pohađa školu u Zagrebu. Nisam izvadio nikakav novi srpski pasoš – kaže Milan Popović za „Jutarnji.hr“.

S druge strane, Severina je imala kratak komentar:

– Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju – rekla je hrvatska pevačica.

Izvor: Blic

Loading...