ALEKSANDRA SE OGLASILA NAKON VESTI DA IMA TUMOR DOJKE! Evo šta je rekla o svom zdravstvenom stanju

Otkrila pravu istinu o svom zdravstvenom stanju!

U domaćim medijima se pojavila vest da je pobednica šeste sezone rijaliti programa „Zadruga“, Aleksandra Nikolić, navodno primetila neku izraslinu na grudima i da je posetila doktora. Ona je navodno pomislila da joj se pomerio silikon, a onda je doktor iznenadio prognozom.

Loading...

Kako prenose domaći mediji, doktori navodno sumnjaju da ima tumor na desnoj dojci i zakazali su joj operaciju. Aleks je navodno tada počela da plače kada joj je doktor saopštio da ima izraslinu veličine dva centimetra ispod dojke. Navodno će nakon operacije uzorak biti poslat na biopsiju kako bi saznali da li je tumor maligni ili benigni i u kom je stadijumu.

Izvor koji je blizak Aleksandri se oglasio za domaće medije i izjavio je da je ona navodno bila neraspoložena na početku „Elite“ zbog ovog zdravstvenog problema, a ne zbog svađe sa Carem, kako su mnogi posumnjali. Dodao je da je bivša zadrugarka navodno mnogo uplašena i da joj Careva podrška u ovim momentima mnogo znači.

Kako navodi izvor Car se izbezumio nakon što mu je Aleks saopštila sa kakvim se problemom susreće i krenuo je svakodnevno da odlazi u crkvu da se moli za njeno zdravlje. Ona je navodno zamolila svog verenika da ništa ne govore njenoj majci dok ne sazna nakon biopsije šta je tačno u pitanju.

Aleksandra NikolićFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Ekipa portala Srbija Danas je kontaktirala Aleksandru Nikolić kako bismo proverili istinitost ovih informacija. Pobednica „Zadruge“ je oštro demantovala ove navode.

– Ja sam se šokirala kada sam to pročitala. To nije istina. Hvala Bogu, zdrava sam kao dren. Super se osećam – rekla je Aleksandra ekskluzivno za portal Srbija Danas.

Izvor: Srbija Danas

Loading...