PIJANI TAKMIČARI OTKRILI NAJVEĆE TAJNE „ELITE“! Sve afere otišle u etar, posle ovoga sledi KARAMBOL

Tokom sinoćne žurke mnoge tajne rijalitija izašle na videlo!

Sinoć je u renoviranoj Beloj kući održana prva žurka u kazinu, na kojoj su takmičarima i publici pevali Vanja Mijatović i Joca Stefanović.

Loading...

Kroz sezone je već gotovo svima poznato da se učesnici rijalitija utorkom posebno opuste i da uz malo alkohola nastanu nove ljubavne veze, ali i izbiju seriozni obračuni i žestoke svađe.

Pojedinim učesnicima „Elite“ sinoć nije bilo dovoljno novca koji su imali, kao ni aklohola, pa su odlučili da odu kod Drveta mudrosti kako bi pokušali da uz neki zadatak dobiju nagradu i sebe počaste.

Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Milica Veličković i Slađa Lazić odlučlili su da pred kamerama odaju neke od tajni svojih cimera. Milica je otkrila tajnu iz karantina, a to je da je Luka Maso bio sa Irinom 2Hot.

– U karantinu Luka Majčica je bio sa Irinom 2Hot, bar nam je tako rekao, a Nemanja je bio sa Teodorinom drugaricom – rekla je Milica.

Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Milica Veličković, Slađa LazićFoto:Youtube printscreen/Zadruga official
– Meni je Aleksandar Požgaj nebitan, ali mi je pisao i predlagao neke poslove pred rijaliti, a ima ženu. Neke poslove vezano za firme – otkrila je Teodora Delić.

Podsećamo, nakon sinoćne žurke Teodora Delić i Bebica su završili zajedno u krevetu i bili su veoma prisni, a pre nego što su otišli na spavanje pao je i sočan poljubac. Mnogi se pitaju kako će na njihovo zbližavanje reagovati Miljana Kulić, ali i Taki Marinković, za kojeg se pričalo da je u ljubavnoj vezi sa Teodorom.

Izvor: Srbija Danas

Loading...