ZVEZDAN ULAZI U ELITU: „Slavnić poludeo zbog Kačavende ulazi za VELIKI HONORAR!“

Potvrđeno!

Kontroverzna kuma i učesnica „Elite“ Milena Kačavenda, kako je i najavila pre samog ulaska na imanje u Šimanvocima, ne prestaje da raskrinkava i iznosi razne tvrdnje i optužbe na račun bivšeg robijaša i zadrugara Zvezdana Slavnića, koji će, kako saznaje „Republika“, uskoro i sam postati deo sedme sezone popularnog rijalitija.

Loading...

Kako za pomenuti portal otkriva izvor, Slavnić će, nakon što je pred kraj prethodne sezone „Zadruge“ diskvalifikovan iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja, ponovo ući u trku za glavnu nagradu od 100.000 evra.

– Zvezdan je besan kao ris nakon svega što je Kačavenda zajedno sa Markom Đedovićem izgovorila na njegov račun. Čovek je poludeo, hoće po svaku cenu da uđe u „Elitu“ i javno se obračuna sa tom ženom jednom za svagda! Milena je uglavnom slagala sve što je rekla i Zvezdan joj ovo neće oprostiti, rešio je da stane na put njenim „koskama“ koje već dva dana baca uživo u programu. Rekao mi je ulazi za veliki honorar i spreman je na sve. Ove godine će igrati drugačiju igru. Zvezdan je zaljubljen u rijaliti, što bi klinci rekli, loži ga da bude pred kamerama i to je postalo njegov život. Jedva čeka da postane deo „Elite“ i kaže šta ima, a znate i sami kakav je kad poludi, siguran sam da će biti haosa… Čeka se pravi momenat – otkriva upućeni izvor za Republiku.

Podsećanja radi, nakon što se u „Eliti“ desio dugonajavljivani razgovor Milene Kačavende i Marka Đedovića, tokom koje su iznete šokantne optužbe na račun drugoplasirane učesnice šeste sezone „Zadruge“, Ane Ćurčić, i njenog nekadašnjeg nevenčanog supruga, bivšeg robijaša Zvezdana Slavnića, oglasio se upravo on, u nameri da, kako kaže, stane na put raznim „teorijama zavere“.

Izvor: Republika

Loading...