Pre HAPŠENJA objavo privatni snimak i UPITNU poruku

Nije znao šta će ga sačekati…

Loading...

Bivši dečko Aleksandre Mladenović navodno je priveden u policiju jer je prekršio zabranu prilaska pevačici. Cela ljubavna drama počela je kasno sinoć kada je Mladenovićka prijavila dečka za maltretiranje i policijom je otišla u stanicu kako bi dala izjavu.

Bivši dečko, koji je navodno trenutno u policiji, na društvene mreže je pre nekoliko sati, dok je drama trajala kačio njihove zajedničke fotografije.

„Crknite, dušmani, volimo se najviše“, napisao je uz fotografiju gde se pevačica i on ljube.

Potom je objavio i video iz kola dok vozi i sluša pesmu „Potraži me“, Leksington benda:

„Biću tu da me izdaš biću tu sve da priznaš biću tu kada sreća ti kaže ne da zagrlim te“.

Podsetimo, kako pevačica tvrdi, Stefan je neuračinljiv, slao joj je snimke kako pokušava da se obesi, ali i poruku „uništiću te“. Kako je Aleksandra navela, on joj je pokazivao i pištolj, a zatim se udaljio sa mesta njenoh stanovanja.

– Stefan se udaljio do dolaska policijskih službenika na njenu adresu, a potomn je u ponoć pristupio u stanicu, u kojoj mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska, međutim, kako dalje saznajemo, Stefan je hitnu meru zabrane prilaska odmah prekršio, tako što je otišao na adresu stana Aleksandre Mladenović, lupao joj na vrata, zvonio, zahtevao da pričaju i pozvao na broj telefona. Pevačica ga je ponovo prijavila policiji, nakon čega su policijski službenici ponovo reagova i priveli Stefana nakon čega su ga doveli u stanicu i određeno mu je zadržvanje uz prekršajnu prijavu. O njegovom kršenju hitne mere postoje i dokazi sa kamera video-nadzora, a pevačica je napravila i audio-snimak razgovora – kaže izvor.

Source link

Loading...