Zbog ovog Karića su ZARATILE Kačavenda i Ana Ćurčić

Istina je izašla na videlo…

Loading...

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić bile u vezi s muškarcem iz familije Karić, posle čega nastaje netrpeljivost i rivalitet između njih dve, koji traje i danas.

Izvor blizak dvema kumama kaže da su one zbog ovog biznismena i počele da ratuju i smeštaju jedna drugoj afere.

Bivše kume i najbolje prijateljice su pre nekoliko godina mislile da su upecale pravu priliku za udaju ili možda lagodan i bezbrižan život. Prva koja je počela da izlazi s bogatašem bila je drugoplasirana iz „Zadruge 6“, a onda, kada se poverila učesnici „Elita“, i ova je vrblovala biznismena i tako je on, ne znajući, upao u paralelnu vezu s dve kume.

– Ana je pre nekoliko godina, kad je bila na pauzi sa Zvezdanom Slavnićem, počela da izlazi s jednim od naslednika porodice Karić, koji je poznati zavodnik srednjih godina. Kako je do tada bila u odličnim odnosima s Kačavendom, koja joj je bila i kuma, ona je joj je ispričala detalje vezane za lovatora Karića, kao i da misli da može da se osigura pored njega i reši sve životne probleme. Milena je sve upijala, a onda je skontala da i ona poznaje tog bogataša, da je i njoj pisao da se vide. I rešila je da i ona zabaci mamac u njegovom pravcu i pomrsi konce kumi – počinje priču prijateljica bivših kuma koje su danas na ratnoj nozi, te nastavlja:

– Ana je mislila da je sve rešeno. On je pao na nju i stvarno je odlepio ili je barem ona tako mislila. Kačavenda je sve vreme slušala kako se stvari odvijaju i radila na tome da se Ana i Karić rasture. Podmetala joj je nogu i pričala loše o njoj kada je bila s njim, a pravila se da se one više ne čuju i nisu u kontaktu, kao i da nema pojma da se i s njom viđa u isto vreme. Ni Ana nije bila ništa bolje jer je i ona urnisala kumu kod biznismena toliko da je mogla samo da mu se zgadi posle takvih priča. Ipak, one njega nisu ozbiljno interesovale, on je bio švaleraš i stalno je menjao žene, a one su mu bile samo igra i razonoda.

Source link

Loading...