„Bog me spasio da ne budem s’ njom!“ Janjuš u neverici, Aneli stavljena na stub srama zbog Predsednika

Tokom noći i emisije „Pitanja gledalaca“ sem pitanja koja je postavljala publika bila je aktuelna i tema u vezi Nikole Jovanovića Predsednika i Aneli Ahmić, koji privlače pažnju obožavatelja rijalitija već nekoliko dana unazad.

Loading...

Situacija između njih dvoje je kulminirala tokom žurke u utorak uveče, i zainteresovala je sve, na čelu sa Markom Janjuševićem Janjušem, prema kom Aneli gaji emocije od ulaska.

– Aneli, što je bitno da ti dokazuješ da ti Predsednik gleda i bulji u gu*u? -glasilo je pitanje gledaoca.

– Sprdam se sa njim celo vreme jer mi je jako zanimljiv. Našla sam sebi žrtvu da se smejem, i on mi je idealan, pronašla sam njega. Videla sam da me celo vreme gleda i i dalje ću se igrati sa njim -rekla je Aneli.

– Žena ima dosta psihičkih problema i imamo kompulsivni poremećaj broja 3 oboje, sve moramo tri puta da uradimo. Što se tiče g*ze, pogledao sam, to je istina. Zvao sam je sinoć da izađemo jer si plesala u predelu mojih prepona i vrckala -rekao je Predsednik.

– Da sam se zaj**ao i smuvao sa Aneli sad bi se roknuo, daleko bilo, Bog me pogledao – ubacio se Janjuš, šokiran onim što Predsednik priča.

Opširnije pogledajte u nastavku:

Source link

Loading...