Sada su lepotice, a pogledajte kako su zadrugarke IZGLEDALE PRE OPERACIJA (FOTO)

Promene su drastične.

Loading...

Svi koji su pratili prethodne sezone rijalitija „Zadruga“, znaju i koliko su se učesnice koje su obeležile ove sezone menjale tokom poslednjih par godina, a sve je rezultat mnogobrojnih estetskih korekcija.

Počev od pobednica Ive Grgurić i Kije Kockar , do Ane Korać, Miljane Kulić, Maje Marinković i Dalile Dragojević.

Iva Grgurić je na kraju sezone u kojoj je i pobedila izašla sa ne tako svežim izgledom, što je u roku od samo par dana regulisala zahvaljujući korekcijama.

Nakon nje tu je i Maja Marinković, a kada se uporede njene fotografije iz druge i treće sezone „Zadruge“, evidentno je da je tako reći promenila lični opis. Maja je radila uvećanje usana, jagodice i podizanje čela i obrva i vilicu koju je popunila filerima, a poslednja u nizu operacija koje je Marinkovićeva uradila jeste hirurško uvećanje zadnjice.

Miljana Kulić kaže da je radila jedino korekciju usana, ali ne samo jednom već nekoliko puta. Miljana je najavila i da će od novca koji je zaradila u „Zadruzi“ platiti liposukciju kako bi skinula višak kilograma, što je odmah po izlasku i uradila, a njeno stanje nakon operacije se strašno iskomplikovalo, pa je Nišlijka bila na ivici smrti. Srećom i brzom reakcijom doktora u Nišu, Miljani je život spašen, a nakon toga se nije podvrgavala daljim estetskim intervencijama.

Ana Korać je možda sa estetskim korekcijama otišla najdalje od svih, a za to nisu potrebne fotografije od ranije, dovoljno je da pogledate kako Ana danas izgleda. Koraćeva je radila niz zahvata na svom licu, ali i telu, a korekcije uopšte ne krije.

Dalila Dragojević, takođe je evidentno napravila nekoliko korekcija na licu, počevši od nosa, ali je korigovala i usne koje su bile prilično tanke.

Ove devojke nisu odolele da ne „poprave“ ono što im se nije sviđalo kada je reč o njihovom fizičkom izgledu, ali problem nastaje sa činjenicom da ove korekcije nisu trajne i zahtevaju dodatne korekcije kako bi se održavalo postojeće stanje.

Kako će one izgledati kroz par godina? Ostaje da vidimo.

Source link

Loading...