Zvanično ga je ŠUTNULA i nastavila dalje: Janjušević je sada precrtan u njenom životu

Šta reći…

Loading...

Nove ljubavne varnice između Jovane Cvijanović i Nemanje Gačića u „Eliti“ uzburkale su strasti. Ova romansa iznenadila je sve gledaoce, budući da Jovana već mesecima uhodi Janjuša u kojeg je kako sama kaže smrtno zaljubljena.

Naime, sve je počelo kada su Jovana i Nemanja dugo razgovarali u dvorištu. Kako su se približavali Beloj kući, njihovi pogledi su se sreli i tada je sve eksplodiralo. Bez obzira na kamere i prisustvo drugih zadrugara, Jovana se približila Nemanji i onda je pao prvi poljubac. Janjuš je gledao i nije verovao svojim očima, budući da mu je nekoliko sati ranije izjavljivala da ga voli i da želi da bude samo sa njim.

Ovaj trenutak izazvao je pravu buru emocija među gledaocima, koji su ostali zapanjeni ovim neočekivanim razvojem događaja. Da li će se njihova veza nastaviti i koliko će dugo trajati, ostaje da vidimo.

Inače, Jovana Cvijanović u Eliti je poznata je po svojoj izazovnoj i neustrašivoj prirodi. Sa druge strane, Nemanja Gačić je tajanstveni zavodnik koji je osvojio srce mnogih devojaka u rijalitiju. Da li će Jovana i Nemanja uspeti da održe svoju ljubavnu vezu u ovom izazovnom okruženju, ostaje da se vidi.

Dakle, iz svega priloženog možemo videti da je izgleda Janjuš za nju zvanično precrtan i da ga je „šutnula“.

Source link

Loading...