Ana Ćurčić RASKRINKANA do srži

Bivša zadrugarka Sanja Grujić, nedavno je otvorila salon lepote u Sremskoj Mitrovici.

Loading...

Sanja je prvi put otvorila vrata salona za medije, a tim povodom progovorila je o najgledanijem rijalitiju ,,Elita“.

Budući da je sa mnogim rijaliti zvezdama provela dve godine zaredom, Sanja je odlučila da otvori ,,Pandorinu kutiju“ i pred našim kamerama otkrije sve ono što je saznala o elitnim takmičarima.

 Meni je Kačavenda bila favorit kada sam prošli put gostovala kod tebe, rekla sam to. Ima mi mušku energiju, dominantna je, prodorna je, kao osoba i kao ličnost, baš mi se dopada. Mnogi su mi se javljali, ta priča će mi ostati nedorečena, ako Ana ne uđe u rijaliti i ne suoče se o svemu. Mislim da kada bi se one suočile, videli bismo ko je u pravu – rekla je Sanja, a onda nastavila:

 Nekako, malo mi je tužno. Ispade da kada nekome mnogo daš, malo dobiješ. U njihovom prijateljstvu, više verujem Kačavendi, jer je mnogo više rizikovala. 

Potom je Sanja prokomentarisala i odnos Nikole Lakića i Ane Ćurčić, o čemu smo već imali prilike da čujemo tokom trajanja ,,Elite“:

– To je bilo neki blisko prijateljstvo, ne upoznaju se roditelji sa svakim i deca. Kockanje, to prvi put čujem, ali onda je Ana bezveze optuživala Zvezdana, jer je ona išla sa drugim muškarcima da se kocka. Svako iskoristi medije da se predstavi onako kako želi, ali kada se zagrebe ispod površine, onda se vidi pravo lice – istakla je Sanja.

Source link

Loading...