HITNO REAGOVAO – Asmin Durdžić se oglasio i demantovao tvrdnje njegove bivše, priložio i neoborive dokaze?

Više nije želeo da ćuti.

Loading...

Poslednjih meseci apsolutno svi mediji prate dramu oko ljubavnog trougla Aneli Ahmić, Asmina Durdžića i starlete Stanije Dobrojević.

U nedeljama iza nas mediji konstantno objavljuju prepiske između Asmina i Aneli, kao i Stanije, te poruke uvek podignu veliku prašinu u javnosti, a nedavno su isplivale prepiske u kojima Aneli tvrdi da joj je Asmin tražio da dođe po njega na aerodrom kao i da budu intimni.

Sve to u periodu dok je on u vezi sa Stanijom, pored toga Aneli tvrdi da joj je Asmin tražio da izbriše sve muškarce iz svog života.

Asmin Durdžić se sada oglasio sa željom da demantuje sve prepiske koje je Aneli objavila.

– Hoću da demantujem te prepiske jer su nastale pre mog upoznavanja sa Stanijom – rekao je Asmin, a potom priložio dokaz koji govori da je zaista 20. jula odleteo u Majami.

Asmin je demantovao sve Aneline tvrdnje o njihovom dopisivanju u tom peridou, a onda i izneo druge prepiske u kojima je kako on tvrdi dokazao da je ona znala za sve druge žene u njegovom životu.

Takođe govorio je i o njenoj aktivnosti na društvenoj mreži Instagram gde je kako sam tvrdi Aneli objavljivala fotografije sa istim tim ženama na koje je bila „ljubomorna“.

Source link

Loading...