Milena Kačavenda je spremna na SVE

Drugoplasirana takmičarka „Zadruge 6“ Ana Ćurćić prekinula je ćutnju o svom odnosu sa Milenom Kačavendom.

Loading...

Kako je otkrila u jednoj emisiji, njih dve nisu bile toliko bliske, kako su pričale o tome prošle godine.

– Sa Milenom sam prvi put popila kafu jedan na jedan 2014. godine, nas dve se znamo preko moje prave kume koja je mene venčala, a ja sam nju krstila. Prvenstveno poznajem Mileninog bivšeg supruga, kao i njegovu ženu, a Milena nikad nije bila u mojih top pet drugarica – pričala je Ana za domaće medije i dodala:

– Periodično smo se viđale, umela je često da nestane, da se ne javlja, pa se onda opet pojavi… Ja sam se njoj i te kako našla da joj pomognem, a momenat kad sam je pozvala da mi bude podrška i da se za mene pojavljuje u javnosti… Pre mog rijalitija, nas dve se mesecima nismo čule, zvala me je tek kada me je Zvezdan javno ostavio, od tada mi se javlja i ja sam je oberučke prihvatila. Radila je kod mene u salonu obrve mušterijama, uzimala je 70 posto od toga, meni je davala 30 odsto…  Ona je meni u startu pomagala, a posle me je unakazila, sve je radila iz svoje lične koristi, a to sam shvatila unutra. Milena je spremna na sve – rekla je Ana, a onda se nadovezala:

Kad sam čula da je rekla da mi je kuma, šokirala sam se. Milena je Acu Bulića upoznala kada sam ja ušla u „Zadrugu“, kada je držala svoj prvi lajv, to je jedina prava istina! Ona je tada prvi put u životu upoznala Acu, a lagala je da se znaju 30 godina. Njene priče su takve laži – zaključila je Ana.

Source link

Loading...