„Koliko ja nju znam…“ Edita progovorila o Aleksandrinoj prijavi policiji, otkrila koliko je NAIVNA

Sanja Vučić, jedna od najuspešnijih pop pevačica, izdala je novi studijski album pod nazivom „Remek-delo“ i tom prilikom organizovala promociju istog u jednom poznatom prestoničkom lokalu.

Loading...

Na promociji pomenutog projekta pojavile su se mnogobrojne javne ličnosti, a među njima je bila i pevačica Edita Aradinović, koja je koleginici čestitala na albumu i od srca poželela veliki uspeh istog.

Takođe, dotakla se i teme koja je zaintrigirala celu javnost, reč je o njenoj popularnoj koleginici, Aleksandri Mladenović koja je nedavno prošla kroz pravu agoniju.

Podsetimo, pevačica Aleksandra Mladenović prijavila je, sada već bivšeg dečka policiji zbog uznemiravanja i pretnji te ga je optužila i za krađu.

Evo šta je Aradinovićeva imala da kaže na sve to.

– Ja Aleksandru mnogo volim, neko mi je nagovestio i rekao da je u velikom problemu. Nešto sam čula, ali nisam sve ispratila – rekla je Edita.

– Koliko ja nju znam, ona je predivna i predobra. Žao mi je ako joj se bilo šta na tu temu dešava zato što sigurno nije zaslužila i mislim da je naivna – dodala je popularna pevačica za ekskluzivno za portal  Srbija Danas, aludirajući na to da je pevačica ispala mnogo naivna zbog svoje dobrote i plemenitosti.

Detaljan intervju sa Editom Aradinović, pogledajte u narednom video zapisu.

 

Source link

Loading...