Veliko razočarenje: Presuda i osuda za Marka Janjuševića Janjuša – IZREČENO JE

Bivši zadrugari, Marko Stefanović i Sanja Grujić, jedan od retkih rijaliti parova koji je uspeo da održi svoju ljubav van Bele kuće, iznenadili su sve svojim oštrim komentarima tokom gostovanja u emisiji „Pitam za druga“ kod voditetlje Ane Radulović.

Loading...

Oni su posebno komentarisali učesnika Uroša Stanića, koji je postao poznat po svom kontroverznom ponašanju u Beloj kući.

– Meni je Uroš obeležio Elitu. Vrlo je specifična osoba koju do sada nismo imali prilike da vidimo u rijalitiju. Vrlo je smešan i simpatičan. Možda u nekim situacijama nema granice, ali njegove klipove bih mogla da ga gledam 24 časa. Koliko sam videla, pojedini ukućani ga nisu voleli ali mislim da je sada i njima postao omiljeni. Mislim da bih se sa njim družila unutra – govorila je Sanja, a onda se nadovezao Marko.

– Uroš je jako zanimljiv i simpatičan. Meni je Mensur drugačiji. Istakao se i odnos Janjuša i Aneli u kome me je Janjuš malo razočarao. Kada sam bio tamo i imao raspravke sa Sanjom, razgovarao sam sa njim i delovao mi je kao skroz drugi čovek. Kad mi kaže tako nešto i kada mi je spomene ženu mislio sam da mu se vraćaju emocije i da ima druge planove. Međutim, sada je ušao opet i počeo je da ponavlja istu stvar. Nisam očekivao i malo me je razočarao jer nije smeo to sebi da dozvoli kad je već prošlo dve godine od svega toga. Trebalo je sa svojom ženom da ispravi neke stvari i da se posveti njoj i porodici. Ovo što je uradio u ovoj sezoni baš mu ne treba rekao je Marko.

Source link

Loading...