Optužio je da mu je bacila CRNU MAGIJU

Nakon što je objavljeno da je Marija Kulić tužila Nenada Macanovića Bebicu jer ju je optužio da se, navodno, bavi crnom magijom, ona se oglasila i potvrdila da je sve već predato advokatu.

Loading...

Osim Bebice, Marija se dotakla i Ivana Marinkovića, ali i to kako se po njenom mišljenju Miljana snašla ove sezone u rijalitiju.

– Naravno da sam ga tužila, za sve ću da ga tužim. Tužila sam ga za svaku uvredu koju je meni uputio, Siniša ga takođe tuži za sve što o njemu tamo lupeta, a i Miljana je ostavila ovlašćenje advokatu i tu idu tužbe po automatizmu, čim je uvredi, ide mu tužba. Posebno ga gonimo i za deset hiljada evra koje je rekao da neće da vrati – rekla je Marija, a onda dodala da se ne plaši za Miljanu i njeno zdravlje:

– Ako se zainati, ostaće do kraja, mislim da joj je sada motiv samo novac – objasnila nam je, a na naše pitanje da li strahuje od ulaska Lazara Čolića Zole, po prvi put bila je samouverena:

– Ne, ne plašim se, neće Miljana ove sezone da bude ni sa kim, ubeđena sam, ne zanima je on – istakla je Kulićka, a potom dodala da Ivan Marinković ne zove da pita za sina Željka:

– Ne javlja se, sramota ga je posle svega što je rekao za mene i Sinišu, šta mi imamo s tim što su se on i Miljana posvađali. On je od nas sasvim normalno otišao iz Niša posle Željkovog rođendana. On sad to koristi da se ne bi javljao, a mi s tim nemamo veze, Siniša i ja – istakla je Marija i priznala da bi odmah ušla u „Elitu“ kada bi mogla, ali samo zbog Miljane.

Na kraju razgovora dotakla se unuka Željka i pohvalila se kako je uspešan i pametan:

– Dete je super, ide na plivanje, uči u vrtiću svet oko nas, jako je dobar i pametan, ponosna sam na njega – zaključila je Marija za Alo! koja je istakla da su i ona i njen suprug Siniša sada zdravstveno i te kako dobro.

Source link

Loading...