Kačavenda se RAZORUŽALA – „Jako ga volim“, otkrila da li ulazi u VEZU sa Samirom i emocije koje oseća

Progovorila je otvoreno o njihovom odnosu…

Loading...

Sinoć je u „Eliti“ došao red na Milenu Kačavendu da zajedno sa voditeljkom Anom Radulović prokomentariše događaje koji su obeležili nedelju. 

– Kakva je torta? – upitala je Ana.

– Torta je super, i hvala im na tome. Ne znam šta su ljudi videli kod nas dvoje, međutim, Samira ja jako volim, ali drugarsku. Ali oni sada mene zezaju jer smo on i ja stalno zajedno, iako su tu i Mensur i kompanija. Jesmo mi bliski, sada Janjuša iznegavam zbog Aneli – rekla je Milena pa je dodala:

– Primetili su mnogi Samirove simpatije na koje ja nisam reagovala, a od kako mi je rekao to, on se toliko opsutio. Dobar je on, ali ne bih volela da se zaigramo jer ga volim ovako. Iskreno ja još nisam spremna za to – rekla je Milena.

– Nisam ja zatovorena, ali se kod mene nikada ništa nije dešavalo brzo, pogotovo ne kada su emocije umešane. Zrela sam ja mnogo, prošla sam dosta u životu, što bi rekao Đedović ja se zaljubila u pokojnika, ovaj je bar živ. Ja nemam tip muškarca, on je intreresantan, intrigantan, ja takve muškarce primećujem, ali Samiri i ja smo različit

Source link

Loading...