„Brate, MAKNI MI JE ODAVDE“ Nervno rastrojstvo Marka Janjuševića Janjuše PRED KAMERAMA Zadruge

Nije više mogao da se kontroliše.

Loading...

Marko Janjušević Janjuš jedan je od najpoznatijih rijaliti učesnika, a najviše ga je proslavila, ne tako slavna veza sa Majom Marinković. Gledaoci „Zadruge“ su bezbroj puta svedočili problemima koje je ovaj par imao u vezi, kao i njihovim okršajima koji su nekada bili slobodno možemo reći, strašni za gledanje.

Janjuš je aktuelni učesnik i sedme sezone, odnosno „Elite“, a mnogi komentarišu koliko je smireniji i simpatičniji kada u njegovoj blizini nema Maje. Iako starleta već odavno najavljuje svoj ulazak u popularni rijaliti, publika se kolektivno nada da njih dvoje neće obnoviti vezu, budući da u kombinaciji nikako nisu dobri ni jedno po drugo, a ni za ostale ukućane i gledaoce kraj malih ekrana koji se stresiraju tokom njihovih sukoba.

Samo jedna od scena u nizu koje je Marinkovićeva izazvala, desila se pre tri godine, tačnije u decembru 2020. godine, kada je Janjuša gotovo dovela do ozbiljnog nervnog sloma.

Zanimljivo je da se bivši košarkaš svaki put kontrolisao i nikada fizički nije nasrnuo na Maju, što je svakako i zabranjeno pred kamerama rijalitija, međutim, Marinkovićeva je ovo najstrože pravilo često kršila, pa je zbog svog pomahnitalog ponašanja čak bila i diskvalifikovana.

No, diskvalifikacija se nije dogodila tog decembra 2020., ali raskol u njihovoj vezi svakako jeste. Naime, Maja je doslovno poludela kada je čula da se njena tadašnja neprijateljica Aleksandra Nikolić obratila Janjušu, tražeći mu kečap (?!), i rasulo je moglo da počne…

Marinkovićeva je kao oparena skočila na Janjuša i počela da ga maltretira što se obratio Nikolićevoj i što joj je pozajmio „njen“ kečap, a na kraju je situacija eskalirala kada je Janjušević doživeo slom živaca, pa se i obezbeđenje umešalo.

– Brate, MAKNI MI JE ODAVDE! –  urlao je tokom nervnog rastrojstva koje je doživeo pred kamerama „Zadruge“ Marko Janjušević Janjuš.

Sukob možete videti na snimku ispod:

Source link

Loading...