Voditelji i bivši zadrugari se oglasili nakon vesti da su opštili sa Milicom Veličković

Deniz Dejm potvrdila, a evo šta kažu Bora Santana i Filip Đukić.

Loading...

Veliku prašinu podiglo je priznanje bivše učesnice „Zadruge“, Deniz Dejm, da je nakon završene pete sezone opštila zajedno sa aktuelnom učesnicom „Elite“ Milicom Veličković, kao i sa Borom Santanom i Filipom Đukićem, i to u Đukićevom stanu na Novom Beogradu.

Navodno, njihovim „veselim igrarijama“ pridružili su se još neki momci i devojke nepoznati javnosti, a nakon što je Deniz priznala da je sve istina, Santana i Đukić su udruženim snagama ipak odlučili da demantuju ove navode.

– Znam devojku, par puta sam je video u društvu i u gradu, a da je bila sa mnom nema šanse i ne sećam se da je tad bila kod njega kad je bila žurka… Znam da su bile neke zadrugarke koje ne bih spominjao – pravdao se Santana, dok je Đukić bio odsečan.

– Demantujem sve to, nije istina, ne zanima me ova priča – kratko je prokomentarisao Đukić za „Pink.rs“.

Podsetimo, Milica se već našla u žiži javnosti, i to nedavno, kada je u Belu kuću ušao Adam Đogani, za kojeg se isto veče saznalo da se ljubio upravo sa učesnicom „Elite“. Njen momak Borislav Terzić Terza tada je doživeo nervni slom i ostavio je, jer je smatrao da ga je lagala, a kako će reagovati kada i ova priča uđe među zidove Bele kuće, ostaje da ispratimo.

Source link

Loading...