„Smrade jedan, degeneriku…“ Aneli i Janjuš VREĐAJU I PLJUJU jedno drugo

Kakav zaplet, a još šokantniji rasplet…

Loading...

Učesncima je prikazan video klip na kom Aneli Ahmić objašnjava Lepom Mići da je ljubomorna na sve što se tiče Marka Janjuševića Janjuša.

Njih dvoje su se prethodno svađali, a sada su nastavili sukob.

– Ona je generalno devojka koja je bolesno ljubomorna, jeste bolesno i ja to ne volim, to me odbacuje. Ne bi mi smetalo da njoj priđe neki muškarac. Ja kažem da mi ne bi smetalo ono za šta ona meni pravi scene. Jovana devojka preko puta mene, ja moram da prođem – rekao je Janjuš.

– Provocira me, non stop radi. On me napada sad kad nismo dobri. Šta ti misliš da ja samo zbog tebe ne ustajem, ko si ti degeneriku jedan – rekla je Aneli.

– Zamisli ti kakav ja mogu da budem. Od sada se družim sa Dankom – rekao je Janjuš.

– Smrade jedan, neka te bude sram, je l’ ja sad treba da iznosim neke stvari. Kako se on ponaša prema meni, e to mene boli – vikala je Aneli.

– Ajde bre od*ebi iz mog života, m*rš u p**ku materinu folirantu jedan. Čuj kako se ja ponašam prema tebi, da te bude sramota. Sram da te bude. Da ti mene nije bilo je*ali bi ti majku. A zbog ovog jazavca kom glumim tatu izigravam idiota. Kad vas branim odgovara kad ste u pravu, ja pričam kako jeste – rekao je Janjuš.

– Meni kaže da bi mu smetalo, kontradktoran je izgleda da se igra sa mnom – rekla je Aneli.

Source link

Loading...