Skandal na pomolu: J.K. se snimala u garderoberu – slučajno POKAZALA PREVIŠE (VIDEO)

Svima su oči bile uprte u jednom pravcu…

Loading...

Svi znamo da je pop diva Jelena Karleuša pravi skandal majstor, da li zbog toga što sama izaziva pažnju sa namerom ili je jednostavno ekscentrična, to sada nije ni važno. Pažnju i publicitet svakako privlači, bilo da je pozitivan, bilo da je negativan. Na socijalnoj mreži Instagram je prilično aktivna, te svoje pratioce, ali i široke narodne mase u regionu obaveštava o svim novitetima iz svog života, fotka se, pozira, iznosi svoje stavove na razne političke, ekonomske, socijalne i društvene teme.

Otkako je izdala letos dva nova studijska albuma „Alfa“ i „Omega“ koji obaraju sve rekorde slušanosti i gledanosti na raznim striming platformama, ponovo je u samom centru medijske pažnje. Pored muzičke karijere duge gotovo 30 godina, istaknuta je i u svetu mode, jer sve što ona obuče nepogrešivo iznese. No, ovog puta je u svojoj ekstravagantnosti pokazala previše, te tako izazvala lavinu komentara zbog jednog detalja. Evo o čemu je reč.

Jelena je neprikosnovena kada su u pitanju pratioci na socijalnim mrežama i sve što ona radi ima prilično jak odjek. Zbog svojih stavova ali i odevanja, dospela je i do svetskih medija. Od tada je svi doživljavaju kao modnu ikonu, a njen modni izražaj se nikada ne dovodi u pitanje. Ipak sada je, reklo bi se otišla predaleko, budući da je pokazala intimne delove svog tela.

Pokazala previše kože

JK je još od ranije govorila o tome kako ne voli da je niko stavlja u bilo kakve grupe, kalupe ili je na bilo koji način obeležava, počevši od godina koje sa ponosom nosi, pa sve do kakvog drugog stava. Često ističe da je i najbolje obučena žena, koju konstantno „peckaju“ da je stalno naga.

No, ovog puta se možda malo i zaigrala kada je u želja za seksipilom i originalnošću, žargonski rečeno – izgorela.

U svom nadaleko poznatom garderoberu, prepunom skupe i brendirane obuće, odeće, aksesoara i raznih modnih detalja, usnimila se dok je pozirala i ogledala se u ogledalu. Na sebi je imala srebrni stilizovani brushalter od metala, metalne čizme duge sve do kukova, predimenzionirane naočare i ultra minijaturnu suknju. Upravo je ta suknja bila „krivac“ zbog kojeg su mnogi muškarci, pa i žene poludeli, našisto.

Komentari su bili očekivano pozitivni, a svi su izražavali divljenje Jeleninoj figuri, koja je moramo priznati dovedena do pefekcije. Opijeni njenim seksipilom i harizmom, uopšte nisu primetili da joj je nešto „ispalo“. Budući da je snimak o kom pričamo prava vatra, njega možete pogledati KLIKOM NA OVAJ LINK (nećete se pokajati).

Kraljica stila

Da ne bude da ne poklanjamu pažnju i Jeleninim izvanrednim i besprekornim izdanjima, želimo da posvetimo pažnju i još jednom autfitu.

Bela duga haljina, visoke potpetice i kosa duga do poda, bilo je još jedno seksipilno izdanje plavokose pop zvezde o kom se već danima priča. JK je svesna da privlači pažnju, te bi se reklo da vrlo vešto taj talenat i to umeće koristi. Da nije Karly na našoj javnoj sceni, prilično bi bilo dosadno, učmalo, monotono i bez daška sveta.


Source link

Loading...