Kačavenda je ISKORISTILA Zvezdana“ Raskrinkana i mračna tajna Ane Ćurčić: ZLO nikada ne pobedi

Ništa nije sakriveno…

Loading...

U novoj epizodi „Porodice Elitnih“ gost je bio bivši zadrugar Đole Kralj, koji je odlučio da progovori u ime naroda, kako on kaže. Naime, Đole je ovog puta bez dlake na jeziku, kako samo on to zna, prokomentarisao najgledaniji rijaliti „Elita 7„.

Đole je odmah izneo mišljenje o Mileni Kačavendi i Aneli Ahmić, za koje nije imao lepe reči, nimalo.

– Aneli i Kačavenda mi se ne sviđaju, to su dve jake zmijurine, lažni glumci. Ceo svet ih pljuje, jako su ozloglašeni, Aneli koja je smišljala priču, đubre od žene, uništila je Staniji život, da bi se domogla rijalitija – rekao je Đole.

– Ja sam pročitao da se bavila raznih stvarima, a ima ćerku, ulazi kao jagnje nevino, a zmijurina ogromna. Takoreći, znam dosta o tome, baš mi je žao Stanije što sve preživljava. Ona je bila spremno, čak i napisan scenario, vidi se da glumi – nastavio je.

– Kačavenda i ja nismo imali sukob, ali je iskoristila dobru priču sa Anom Ćurčić, kumom, lažnom kumom. Zaista je iskoristila na loš način, ali i Ana je iskoristila sa Zvezdanom. Ljudi su to prepoznali, pa su glasali, pa na kraju nije pobedila, zlo nikada ne pobeđuje, nego dobro – govori Đole i dodaje:

– Milena je zlo, ogromno zlo! Kao hobotnica kada pusti pipke, ima svoje keriće, ali ne može ona dugo da opstane, jedino ako nastavi da seje svoje zlo po kući. Pogled njen, gluma, kada je ušla, sa svima je bila dobra, kada je bila vođa, pokazala je veštačke zube koje ima. Maske padaju, ne možeš u rijalitiju da glumiš, moraš da posle 4, 5 meseci da pokažeš ko si.

Source link

Loading...