Pokazala DRUGU stranu – Ovo je Matora uradila Aniti, ZAPREPASTIĆETE se od prizora

Jovana Tomić Matora odlučila je da priredi iznenađenje svojoj suprugi, Aniti Stanojlović povodom njenog rođendana. Ona je angažovala sve svoje bliske ljude iz rijalitija, kako bi joj pomogli da organizacija bude što bolja.

Loading...

Matora je u Rajskom vrtu napravila veliki transparent sa rođendanskom porukom, a u sredini je napravila rupu kako bi izbacila svoju glavu. Tomićeva je takođe bila maskirana u jednoroga, što je dodatno ulepšalo ceo događaj.

– Srećan rođendan, Piu-piu – pisalao je na velikom platnu.

Inače, u javnosti se već danima spekuliše o Anitinom neverstvu i porukama koje je razmenjivala sa drugom devojkom na dan njene i Matorine svadbe. Produkcija televizije Pink najavila je da će sledećeg petka u Šimanovcima doći Matea, koja se dopisivala sa Stanojlovićevom, kako bi razotkrila sve detalje.

Iako je u „Elitu“ stiglo nekoliko pitanja za Matoru i Anitu o tim porukama, i jedna i druga se prave lude i ponašaju kao da ništa ne može da naruši njihov odnos, koji je započeo tokom pretohne sezone rijalitija.

Podsetimo, tema o navodnim porukama koje je Anita Stanojlović slala nekoj devojci na dan venčanja sa Jovanom Tomić Matorom nedavno je pokrenuta. Jovana je i sama prokomentarisala šta misli o ovoj temi.Ove prepiske Matoru nisu previše pogodile jer je sigurna u Anitinu ljubav. Matora je otkrila da je Anita plakala na dan venčanja jer se posvađala sa gostima na svadbi. Nema ni najmanju sumnju da se njena supruga dopisivala sa nekim. 

Source link

Loading...