Sve tajne Dušice Jakovljević: Maloletna ušla u posao, Kija joj skinula dečka, a EKSPLOZIJA prekinula mir

Bogata biografija prepuna uspona i padova

Loading...

Kao bomba u javnosti je odjeknula informacija da voditeljka Dušica Jakovljević dala otkaz na televizij „Pink“.

Srpska radio i televizijska voditeljka, u javnosti je najpoznatija kao zaštitno lice rijaliti šou programa „Zadruga“ koji se emituje na programu televizije „Pink“.

Ljubav prema radio novinarstvu otkrila je tokom srednje škole. U trećem razredu gimnazije dobila je priliku da na radiju „Akademac“ vodi nekoliko emisija. Nakon toga je započela saradnju sa Televizijom „Palma“ gde je uređivala i vodila omladinsku emisiju „Žurka“. Usledila je saradnja sa produkcijskom kućom „Emošn“ gde je Dušica bila jedan od urednika i scenarista rijaliti šou programa „Veliki Brat“, emisije „Sve za ljubav“, te pisala scenarije za druge programe te produkcijske kuće. Nakon osam godina u „Emošnu“ Dušica se „vratila“ na radio. Prihvatila je ponudu „S medija“ i za vrlo kratko vreme sa kolegama „podigla“ slušanost gradskog radija.

Jakovljevićeva je nakon toga prihvatila ponudu televizije „Pink“ da postane urednica njihovog programa „Pink Vorld“. Vodila je program iz bekstejdža televizijskih takmičenja „Pinkove zvezde“ i „Pinkove zvezdice“. Uporedo sa tim radila je i na drugim projektima, a potom je usledio i značajniji angažman ispred kamere kada joj je poverena uloga voditeljke rijaliti šou programa „Farma“.

Od avgusta 2017. godine vodi emisiju uživo koja prati dešavanja u rijalitiju „Zadruga“, pa je mnogi doživljavaju kao zaštitno lice tog „Pinkovog“ formata.

Neposredan odnos prema takmičarima, tj. ukućanima u „Zadruzi“, kao i njihovim roditeljima, prijateljima i članovima porodice doprineo je popularnosti, ne samo emisije, nego i same Dušice Jakovljević.

Jedno vreme poznata dama je bila deo produkcijskog tima koji je odlučivao koji kandidati „Pinkovih zvezdica“ zaslužuju da takmičenje nastave u studiju pred publikom, a tokom 2019. godine je bila jedan od članova žirija televizijskog takmičenja „Pinkove zvezde“.

– Od sedamnaeste godine je novinarstvo deo mog života… Tako da, zapravo ne znam za sebe besposlenu i uvek moram nešto da radim. To sam prenela i na svoju porodicu, pa posao i privatan život funkcionišu lepo i jedan drugom ne smetaju već se uzajamno pospešuju. Da nisam ispunjena u poslu, ne bih bila zadovoljna privatno i obrnuto – svojevremeno je istakla Jakovljevićeva za portal Srbija Danas.

Turbulentan privatni život

Poznato je da je Jakovljevićeva bila u braku s Aleksandrom Miljušem, televizijskim producentom. Svojevremeno su zajedno radili u produkcijskoj kući „Emošn“, venčali se, te 2007. godine dobili ćerku Anđelu, a 2009. sina Ognjena. Par se razveo 2014. godine.

Tokom 2018. godine novinari su pisali o njenoj romansi sa Jovicom Aleksićem, a par je navodno prekinuo vezu ubrzo nakon što je ispred njenog stana eksplodirao džip koji je tih dana ona vozila. Mediji su objavili da je automobil pripadao Aleksiću, a da je voditeljka srećom izbegla smrt.

– Bila sam u vezi koja je bila jako lepa, nisam bila sa krimosem. Okej, ja sam imala eksploziju automobila, to se retko dešava kod nas, nije to bilo nimalo prijatno, niti je danas prijatno, bilo je svima očigledno da ja nemam nikakve veze sa tim – rekla je Jakovljevićeva svojevremeno za naš portal.

Nakon toga je uplovila u vezu sa Milošem Čavom Dimitrijevićem, bivšim fudbalerom Crvene zvezde. Posle samo par meseci tabloidi su objavili da će se par venčati i da je voditeljka trudna, ali je ona te napise demantovala. Par meseci kasnije par je raskinuo, a on je utehu pronašao u naručju pobednice „Zadruge“ Kristine Kije Kockar.

Znate kako, taj čovek je i dalje prisutan u mom životu, kao što je bio i pre nego što smo ušli u vezu, tako je sada i nakon nje. Mi više nismo zajedno… Za ostalo ne znam, ali ako i jesu u vezi, želim im sve najbolje – tada je istakla Dušica.

Domaći mediji su nakon toga pisali o voditeljkinoj navodnoj vezi sa biznismenom Nikolom Konstantinovićem, ali ona nije želela niti da demantuje niti da potvrdi te informacije. Početkom 2021. godine objavljeno je da je voditeljka „pronašla ljubav svog života“, ali još uvek nije objavljeno o kome je reč.

Voditeljka je od prvog pojavljivanja na TV ekranima privlačila pažnju svojim ekscentričnim izgledom, bilo da su u pitanju odevne kobinacije, akseskoari ili specifične firzure. Takođe, poznata dama je veliki ljubitelj tetovaža, te ih ima gotovo po čitavom telu.

Uradila je nekoliko estetskih korekcija, uključujući i povećanje grudi. Priznaje da joj nisu strane ni korekcije na licu, pa je tako popunila usne, korigovala nos i bradu, te s vremena na vreme botoksom zateže kožu.

– Radila sam zube, usta i grudi… Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam. Ne bih mogla da radim na televiziji da nisam zadovoljavala određene kriterijume – rekla je ona jednom prilikom.

Dušica Jakovljević o otkazu: „Oglasiću se kada bude vreme za to“
Podsetimo, najpopularnija voditeljka ružičaste televizije Dušica Jakovljević više nije deo Pink televizije. Ona je odlučila da nakon toliko godina provedenih u ružičastom jatu, deo pomenutog više ne bude.

Ova vest je danas odjeknula kao bomba, budući da se ovakav potez plavokose voditeljke nimalo nije očekivao. Kako ne bismo spekulisali, odlučili smo da kontaktiramo Dušicu Jakovljević i saznamo o čemu se tu radi. Oglasila se za portal SrbijaDanas.

– Oglasiću se kada bude vreme za to, trenutno nemam komentar – bila je kratka i jasna Dušica za portal SrbijaDanas.

Prema nezvaničnim informacijama, Dušica Jakovljević prelazi na mesto glavnog savetnika vlasnika konkurentske medijske kuće.

Inače, poznato TV lice već godinama imalo je fantastičnu saradnju i odnos sa bračnim parom Mitrović. Neretko je isticala da su „kao porodica“, a zbog čega je prestala saradnja, ostaje da vidimo.

Source link

Loading...