Dušica Jakovljević se OVIM BAVILA dok je bila voditeljka na Pinku: Umešan i takmičar Zadruge

Pravi je kameleon…

Loading...

Najpopularnija voditeljka ružičaste televizije Dušica Jakovljević više nije deo Pink televizije. Ona je odlučila da nakon toliko godina provedenih u ružičastom jatu, deo pomenutog više ne bude. Publika je navikla da uz njen osmeh prati sva aktuelna dešavanja iz sveta rijalitija, ali će sada, prema svemu sudeći, biti za to zadovoljstvo uskraćeni.

No, Dušica se tokom svoje voditeljske karijere oprobala i u još nekim profesionalnim ulogama koje su bile izrazito zapažene. Učestvovala je u ekranizaciji spotova mnogiz muzičkih zvezda. 

Voditeljka Dušica Jakovljević imala je priliku da glumi u više muzičkih spotova, uporedo imajući bogatu voditeljsku karijeru.

Podržala je na početku karijere Slobu Radanovića bivšeg takmičara „Zadruge“ u ekranizaciji numere „U porocima“ (2016), a potom je njena karijera otišla u sasvim neočekivanom pravcu.

Poznato lice sa „ružičaste televizije“ pojavilo se u spotu za pesmu „Bum bum“ kao partnerka Leona, a takođe i u videu za numeru Tijane EM „Kako ostaviti lava“.

Dušica se u ulozi modela odlično snašla, o čemu svedoče mnogobrojni pozitivni komentari, a kratak kolaž njenih pojavljivanja pogledajte u nastavku teksta.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Source link

Loading...