Edina je buduća učesnica „Elite“, poseduje DOKAZE za Anelino uništenje: „Imam FOTOGRAFIJE, znam šta je radila“?

TikTokerka Edina Šerifović vrlo dobro poznaje Aneli Ahmić i želi da je totalno raskrinka, pa najavljuje ulazak u Elitu, sa svim dokazima. Njoj je Sita, Anelina sestra, pretila zbog svega što je iznela, ali to nije zaustavilo TikTokerku, koja je za medije otkrila da je Aneli i zatrudnela, samo da ne bi otišla u zatvor.

Loading...

Takođe je naglasila da je Aneli Asminu Durdžiću opraštala prevare, tako što mu je iste naplaćivala, pa joj je sve to odgovoralo.

– Mnogo toga ja znam o Aneli, zato se i plaši da ja uđem. Bavila se prostitucijom, taj posao je počela da radi u Švajcarskoj, kraja je novac isto. Nju su proterali iz Berlina, imam mnogo dokaza, imam čak i sliku. To sa Asminom je sve isplanirala, zato što su nju proterali iz Berlina, on to ništa nije znao, ona je u kratkom periodu zatrudnela. Moj ulazak unutra bi bio šou – govorila je Edina za medije.

– Što se Janjuša i nje tiče, mislim da oboje igraju igru. Mislim da su se dogovorili pre ulaska u rijaliti. Ja sam isti temperament kao Maja Marinković, možda i luđa od nje – rekla je Edina.

Inače, Edina Šerifović je pre nekoliko meseci govorila i za naše kamere. Ukoliko želite, izdvojte par minuta, te poslušajte šta je imala da kaže.

Source link

Loading...