Ako OVO sanjate, blago vama! Bićete SREĆNI u životu!

Snovi povremeno mogu da nam otkriju važne stvari o našem životu, a evo šta konkretne pojave u našim noćnim avanturama predstavaljaju:

Loading...

Zec. Zečevi u snovima obično predstavljaju sreću, brzinu, plodnost, trudnoću ili magiju. Zec može da sugeriše da ponekad reagujete previše brzo na životne situacije. Sanjati više zečeva znak je novih odgovornosti. Beli zec označava vernost u ljubavi. Videti zečeve kako skakuću oko vas znači da će vam deca doneti mnogo radosti.

Zvono. Zvono u snu označava uzbunu ili vas poziva da usmerite pažnju, često budeći vašu svesnost, na neke stvari koje biste inače prevideli. Ovo je znak da se uskoro udajete.

Zaboravljanje. Ako sanjate da zaboravljate nešto, to može biti upozorenje da ste zapravo zaboravili neki sastanak ili važan datum koji je bitan za vas u toj meri da zaslužuje angažovanje podsvesnog.

Zebra. Sanjati zebru često odražava osećaj promenljivosti u budnom životu. Možda vidite sebe da imate dva ili više različitih identiteta koji se bore za dominaciju u vašem ponašanju.

Zemlja. Ako gledate na Zemlju iz kosmosa, to je znak širenja, uspeha i velike sreće. Sanjanje zemlje obično označava plodnost. Sanjati suvu, ispucalu zemlju odraz vašeg trenutnog negativnog raspoloženja.

Zid. Ako sanjate da se penjete uz zid znači da ste spremni da prevaziđete prepreke i izazove u životu. Sanjati da nailazite na zid koji sprečava vaš napredak je znak propuštenih prilika. Preskočiti preko zida je predskazanje da ćete preskočiti prepreke i doći do cilja.

Izvor: Srbijadanas.com

Loading...
loading...