Lidiju su povezivali sa političarima a ona godinama od javnosti krije vezu sa POZNATIM GLUMCEM (FOTO)

Glumica Lidija Vukićević važi za jednu od poželjnijih dama na našoj javnoj sceni. Čini se da što je starija, sve bolje izgleda, a u prilog tome najbolje ide njen izgled.

Loading...

 Ako radite ovih 10 stvari u krevetu, onda ste definitivno dobri!

O njenom ljubavnom životu se ne zna mnogo. Osim oca njene dece, retko koji muškarac sa kojim je bila je poznat javnosti. Međutim, u odgovorima na pitanja čitalaca “Blic pulsa” Lidija priznaje da i danas krije da je bila u vezi sa jednim glumcem.

 PRETI JOJ 40 GODINA ROBIJE! OBJAVLJENE SLIKE: Nastavnica preko WhatsAppa terala učenike na seks, onima koji su je odbili PRETILA JEDINICAMA (FOTO)

Foto: Jutjub

– Bilo je naravno udvaranja i glumaca i političara. Tačno je da sam na početku karijere bila u vezi s jednim glumcem. Bilo nam je jako lepo, imali smo divnu vezu. Znate ga, ali vam neću reći ko je- ostala je misteriozna Lidija koja i dalje ostaje dosledna odluci da tu vezu sakrije.

MUŠKARCIMA U STUDIJU ISPALE OČI: Pevačica se pojavila bez gaćica na sceni a kad je ZAPLESALA nastao je MUK (FOTO/VIDEO)

Spajali su je sa umetnicima i političarima, a na takve pretpostavke ona se smeje.

– Udvaranja je bilo u kafani i toga da mi muškarci prilaze i dele komplimente, ali ljubav mi se nije dogodila u kafani. I nije tačno da mi se udvarao Šešelj. On mi je možda udelio kompliment, ali ništa više od toga se nije dogodilo. Komplimente mi stalno udeljuju i to ne smatram zavođenjem. Ništa konkretno nije bilo sa Vojislavom, zaista- istakla je Lidija. Ipak, jednim odgovorom je iznenadila, a tiče se mlađih momaka.

 

 

Izvor: D. P. / Blic.rs

Loading...
loading...