HITNO – SAMO ONA JOJ MOŽE POMOĆI: Kad je čula da je Kija u Zadruzi, Šerifovićka je ODMAH nazvala NJU

I nju je uhvatila groznica rijalitija…

Loading...

Srbija bruji o ljubavnom trouglu „Zadruge“: Kristina Kija Kockar – Sloba Radanović – Luna Đogani. Od kada se na imanju u Šimanovcima pojavila žena koju je suprug iz plejade „Pinkovih zvezda“ prevario pred kamerom sa mladom blogerkom, svi kao da samo pričaju o „ilegalnom“ braku i „legalnoj“ preljubi.

Foto: Jutjub

Ni pevačica Marija Šerifović nije izuzetak. I ona je počela da prati sagu o krahu zrenjaninske porodice i zna za koga navija. Iako se u početku čudila kakva je to pomama u rijalitiju, sada je apsolvirala gradivo i zna šta se tamo dešava. Za to joj je bila neophodna pomoć stručnjaka!

Kada je čula da je „neka Kija“ ušla u „Zadrugu“, znala je da joj samo jedna osoba može pomoći da poveže šta se tamo dešava, ko je s kim i ko koga…

Foto: Jutjub

– Baš su svi bili ushićeni ulaskom neke žene. Onda sam zvala majku Vericu pošto ona to gleda noću ne bih li shvatila o čemu se radi i tako sam sad u potpunosti ušla u materiju – rekla je kroz smeh Marija za „Puls“.

Šerifovićka je potom odgovorila na pitanje za koga navija u tom „duelu“ – za Kiju ili Lunu. A pevačica je tu duhovito napomenula da se sve svodi na novac.

– Ja navijam za ljubav! Ali prvo u 100 maraka – poručila je Marija.

 

Izvor: srbijadanas.com / Puls

Loading...